KAPAKLI’DA FUHUŞ OPERASYONU: 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI (VİDEO HABER) - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:57

KAPAKLI’DA FUHUŞ OPERASYONU: 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI (VİDEO HABER)

reklam
KAPAKLI’DA FUHUŞ OPERASYONU: 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI (VİDEO HABER)
Son Güncelleme :

11 Aralık 2022 - 7:13

2.052 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, fuhuşla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda 8 kişiyi göz altına aldı.

Sosyal medya siteleri (Twitter,Instagram,Facebook) üzerinden cinsel içerikli fotoğraf ve telefon numarası paylaşarak Kapaklı’da fuhuş yapan/yaptıran şahıslara yönelik yapılan operasyonda Özbekistan Uyruklu  K.X (32) isimli şahsın, Özbekistan Uyruklu N.Y (29), S.M (22), D.U (25), N.A (37), S.T (32) ve R.U (25) isimli kadınları pazarladığı, F.Ç (29) isimli şahsın kadınlara ikamet ayarladığı ve erkeklerle buluşmaları organize ettiği tespit edildi.

Olayla ilgili K.X ve F.Ç isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken K.X tutuklandı, F.Ç adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında 6 yabancı uyruklu kadın kurtarılırken yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam