KADINA KARŞI ŞİDDETLE MÜCADELEDE “KADES” BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 13:11

KADINA KARŞI ŞİDDETLE MÜCADELEDE “KADES” BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

reklam
KADINA KARŞI ŞİDDETLE MÜCADELEDE “KADES” BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI
Son Güncelleme :

14 Mart 2024 - 10:26

132 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve 11 İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek, KADES Tanıtımının yapılabilmesi ve toplumsal bilincin arttırılmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi.

3067 KİŞİ BİLGİLENDİRİLDİ

İl genelinde gerçekleştirilen çalışmada halkın yoğun olarak bulunduğu AVM’ler ve ilçe merkezleri tercih edilirken 2667 kadın 400 erkek olmak üzere toplam 3067 kişiye KADES broşürü, KADINA EL KALKAMAZ broşürü,  karanfil ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında bilgilendirmenin de yapıldığı çalışmada bilgi sahibi olan vatandaşlar emniyet güçlerine teşekkür etti.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam