GAZETECİLER 56. KİRAZ FESTİVALİNDE YERİNİ ALDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:45

GAZETECİLER 56. KİRAZ FESTİVALİNDE YERİNİ ALDI

reklam
GAZETECİLER 56. KİRAZ FESTİVALİNDE YERİNİ ALDI
Son Güncelleme :

08 Haziran 2022 - 9:58

174 views
reklam -->

9-12 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 56. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde basın mensupları da yerini aldı. Festival alanında stant açan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği üyesi gazeteciler,  4 gün sürecek festivalde alanda haber takibi yaparken gazetelerini ve internet sitelerini tanıtma imkânı buluyor.

“VATANDAŞLARIMIZI STANDIMIZA BEKLİYORUZ”

Üye sayısı günden güne artan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın;  “Festivalde standımızı faaliyete geçirdik. Amacımız hem sahada görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızın daha iyi koşullarda çalışabilmelerini hem de kendi gazetelerini ve internet sitelerini halkla buluşturup, tanıtımlarını sağlamak.  Umarım festival sonunda amacımıza ulaşmış olacağız. Halka erişim yelpazemiz genişlemiş olacak. Kamuoyunu aydınlatma görevini yerine getiren tüm gazetecilerimizi vatandaşımızla buluşturuyoruz. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Standımızı ziyaret eden vatandaşlara çay ve kahve ikramımız da bulunuyoruz. Herkesi standımıza bekliyoruz” dedi.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam