EMİNE ARIKAN BEŞİNCİ DÖNEME “MERHABA” DEDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:52

EMİNE ARIKAN BEŞİNCİ DÖNEME “MERHABA” DEDİ

reklam
EMİNE ARIKAN BEŞİNCİ DÖNEME “MERHABA” DEDİ
Son Güncelleme :

31 Ocak 2022 - 10:38

359 views
reklam -->

Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası 13. Olağan Kongresi Tekirdağ Düğün Salonu’nda yapıldı. Divan Başkanlığı’nı Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman’ın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Başkanlık divanına tutanaklara imza yetkisi verilmesi oylamasından sonra Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Emine Arıkan okudu. Başkan Arıkan’dan sonra Denetim Kurulu raporu, bilançolar ve gelir gider hesapları okunarak söz almak isteyen olmayınca oylama yapıldı. Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibrasından sonra Başkan Arıkan, teşekkür konuşmasında; “Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

Tahmini Bütçeler, çalışma programı, kursların okunarak oylanmasından sonra aylık ücret, huzur hakları, konaklama ücretleri bakanlığın belirlediği şekilde ödeme yapılması oylanarak kabul edildi.

Dilek ve Temenniler köşesinde Başkan Adayı Adem Canki, yaptığı konuşmasında “1966 Tekirdağ doğumluyum. 30 yıldır Eski Sanayi’de büfecilik yapmaktayım. Biz 942 kişilik çok büyük bir aileyiz. Son zamanlarda yalnız kaldığımızı, öksüz olduğumuzu gördüğüm için adayım. Odayı birlikte yönetmek için adayım. Mavi oylar sandığa, beyaz oylar cebe diyorum.” dedi.

Başkan Adayı Canki’nin konuşmasından sonra meslekte 30 yılını dolduran 20 esnafa plaketlerini Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın verdi.

Plaketlerin verilmesinden sonra Başkan Adayı Emine Arıkan kongrede yaptığı konuşmasında; “16 yıldır Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Odasının başkanlığını yapıyorum. Bugüne kadar bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. İki dönemdir de Esnaf Kredi’de görev yapıyorum. Oylarınızı beyaz listeye istiyorum. Teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra geçilen seçim sonucunda Adem Canki 188, Emine Arıkan 207 oy alarak yeniden başkan seçildi. Arıkan’ın yeniden başkan seçilmesiyle Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nda 5. Arıkan dönemi başlamış oldu.

Başkan Arıkan’ın yeni dönem listesindeki isimler: Yönetim Kurulu Asil; 1 -Barış Bahçıvanlar, 2-Namık Kemal Ülker, 4- Sinan Gümüş, 4-Ali Pala, 5-Erkan İnce, 6- İbrahim Bezgin Denetim Kurulu Asil Üyeler; 1- Hilmi Arıkan, 2- Özgür Barış Budak, 3-Hilmi Akça Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; 1- Murat Mutlu, 2-Şerefnur Özbilen, 3- Metin Cangel, 4-Kani Birsin, 5-Şükrü Akyol, 6- Aydın Altın, 7- Emin Koparan Denetim Kurulu Yedek Üyeler; 1 Özkan Gezici, 2 Kaan Yılmaz, 3-Erdem Alkovan

Aynur Güner / RADAR GAZETESİ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam