ELEKTRİK KABLOLARINI ÇALIP ÇORLU’YU SUSUZ BIRAKTILAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:27

ELEKTRİK KABLOLARINI ÇALIP ÇORLU’YU SUSUZ BIRAKTILAR

reklam
ELEKTRİK KABLOLARINI ÇALIP ÇORLU’YU SUSUZ BIRAKTILAR
Son Güncelleme :

30 Ekim 2022 - 12:09

211 views
reklam -->

TESKİ’nin Çorlu’ya su temin eden kuyularındaki elektrik kablolalarını keserek çalan şahıslar Çorlu’da su kesintileri yaşanmasına sebep oldu.

Konuyla ilgili olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama geldi. “ÇORLU KUYULARINDA MEYDANA GELEN KABLO HIRSIZLIĞINI KINIYORUZ!” başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çorlu İlçemize içme suyu teminini sağlayan Nusratiye Mahallesindeki 4 adet su kuyusunda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce elektrik kablolarının kesilerek çalınması sonucu, su kuyularının çalışması engellenmiştir.

“BU HIRSIZLIK OLAYINI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladığımız coşkulu tatil gününde su kesintisi yaşanmasına ve vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan bu hırsızlık olayını şiddetle kınıyoruz.

TESKİ Ekiplerimiz 29 Ekim sabahı erken saatlerden itibaren gerekli çalışmaları yaparak kuyuları aktif hale getirmiş ve sisteme su iletimi sağlanmıştır. Kullanıma bağlı olarak depo seviyelerinde düşüş yaşanmış ve kısmi su kesintileri yaşanmıştır.

Bu çirkin olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için gerekli her türlü girişimin ve çalışmanın yapılacağının bilinmesi hususunda; kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam