EHLİYET SINAVINDA KOPYA DÜZENEĞİ İLE YAKALANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:08

EHLİYET SINAVINDA KOPYA DÜZENEĞİ İLE YAKALANDI

reklam
EHLİYET SINAVINDA KOPYA DÜZENEĞİ İLE YAKALANDI
Son Güncelleme :

06 Haziran 2022 - 4:19

177 views
reklam -->

Kapaklı’da ehliyet sınavına giren C. İ. sınavda kopya çekmek üzere hazırlanmış düzenekle yakalandı.

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde gerçekleşen olayda şüpheli; yaklaşık 1 ay önce Kapaklı Piknik alanında bulunduğu sırada daha önceden görmediği ve tanımadığı,  bir erkek şahıs yanına gelerek tanıştıktan sonra kendisine ehliyetinin olup olmadığını sorduğunu akabinde bunu 4.000 TL karşılığında yapacağını ve kendisine sınavda kullanmak için düzenek vereceğini söyledi.

Sınav giriş belgesinin çıktığı zaman aynı adrese gelmesini söyleyen şahsı dinleyip, aynı adrese giden C.İ. şahsın kendisine bu sınav düzeneğini verdiğini, kendisinde kullanmış olduğu GSM numarasını istediğini ve sınav bittikten sonra parayı kendisine teslim etmek için iletişime geçeceğini belirtti.

SINAVDA YAKALANDI PİŞMANIM DEDİ

Sınav başladıktan sonra şahıs ile iletişime geçip sınavı bitirdikten sonra sınavdaki görevli memurların kendisini fark etmesinden sonra düzeneği kendi rızası ile görevli memurlara teslim eden C.İ pişman olduğunu ifade ederken hakkında 6114 Ölçme Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Hiz Hakkında Kanun ile ilgili işlem yapıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam