DUR İHTARINA UYMAYAN ARAÇTAN 3741 EXTACY UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 02:47

DUR İHTARINA UYMAYAN ARAÇTAN 3741 EXTACY UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

reklam
DUR İHTARINA UYMAYAN ARAÇTAN 3741 EXTACY UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI
Son Güncelleme :

07 Ekim 2022 - 20:57

664 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde TOKİ Polis Uygulama Noktası’nda dur ihtarına uymayan araç Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirdi.

Tekirdağ plakalı araç saat 23.30’da TOKİ Polis uygulama Noktası’nda durmayarak hızla geçerken Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aracı 2km uzakta çevre yolunda yakaladı.

LA CASA DE PAPEL UYUŞTURUCUNUN REKLAM YÜZÜ OLMUŞ

M.D.’nin kullandığı araçta ve araçtaki diğer iki kişi olan M.B. ve V.T’nin üzerinde de arama gerçekleştiren Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri M.B. isimli şahıstan 1 adet bez torba içerisinde bulunan 2 ayrı siyah poşet içerisinde ağızları bağlanmış vaziyette 8 adet şeffaf buzdolabı poşeti içinde toplam daralı 1500 gr gelen 3710 adet tam ve 31 adet kırık halde olmak üzere 3741 adet La Casa De Papel ibareli, bir yüzü maske şekilli baskılı neon yeşili renkli Extacy haplar, 25.700 TL nakit para, 2 adet cep telefonu ve 2 adet sim kart, V.T.isimli şahsın yapılan üst aramasında 760 TL nakit para, 2 adet cep telefonu ve 2 adet sim karta ele geçirdi.

TUTUKLANARAK CEZA EVİNE GÖNDERİLDİLER

Olayla ilgili M.B. ve V.T. gözaltına alınıp adli makamlara sevk edilirken 2 şüpheli TCK 188 Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam