DOLANDIRICILARA BÜTÜN PARASINI VERDİ YETMEDİ KIZININ ÜSTÜNE KREDİ ÇEKİP ONU DA GÖNDERDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:54

DOLANDIRICILARA BÜTÜN PARASINI VERDİ YETMEDİ KIZININ ÜSTÜNE KREDİ ÇEKİP ONU DA GÖNDERDİ

reklam
DOLANDIRICILARA BÜTÜN PARASINI VERDİ YETMEDİ KIZININ ÜSTÜNE KREDİ ÇEKİP ONU DA GÖNDERDİ
Son Güncelleme :

07 Aralık 2022 - 11:15

173 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde her geçen gün yeni bir telefon dolandırıcılığı olayı olmaya devam ediyor.

Son gerçekleşen olayda A.G. isimli şahısı arayan dolandırıcıların “Adınız FETÖ terör örgütüne karıştı, biz polisiz size yardım edeceğiz” sözlerine inanan A.G. bankadaki tüm parasını (46.700 TL) çekip dolandırıcılara teslim etti.

Olay sonrası kızı R.T.’yi arayan A.G. kızını yanına çağırıp yaşananlarla ilgili bilgi verirken kızını dolandırıcılarla görüştürdü. Aynı yöntemle R.T.’yi de ikna eden dolandırıcılar R.T.’nin 90 bin TL kredi çekip kendilerine yollamasını sağladılar.

Olayın ardından dolandırıcılara ulaşamayan A.G. ve R.T. dolandırıldıklarını anlarken soluğu Süleymanpaşa Çarşı Merkez Karakolunda aldılar. A.G. ve R.T.’nin dolandırıcılardan davacı ve şikayetçi olmaları üzerine Süleymanpaşa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam