DİSK’İN YENİ TEKİRDAĞ ŞUBE BAŞKANI BURAK ERSİN OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:38

DİSK’İN YENİ TEKİRDAĞ ŞUBE BAŞKANI BURAK ERSİN OLDU

reklam
<strong>DİSK’İN YENİ TEKİRDAĞ ŞUBE BAŞKANI BURAK ERSİN OLDU</strong>
Son Güncelleme :

06 Kasım 2022 - 10:11

269 views
reklam -->

DİSK Genel İş Sendikası Tekirdağ Şubesi’nde eski başkan Mesut Alak’ın istifa ederek görevi bırakmasının ardından boşalan başkanlık koltuğuna Burak Ersin getirildi.

DİSK Genel İş Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu kararıyla başkan seçilen Burak Ersin, 2017 yılında iş yeri temsilcisi olarak başladığı sendikacılık görevinde 2 dönem iş yeri temsilcisi olarak mücadele verdi. 2019 yılında gerçekleşen seçimde DİSK Trakya Şube Sekreteri seçilen Burak Ersin, Tekirdağ Şube’nin kurulması için büyük emek sarf edenlerden biri olarak yer aldı.

DİSK Genel İş Tekirdağ Şubesi’nin kurulması ile birlikte 4 binin üzerinde üyesi bulunan şubede 6 aylık müteşebbüs heyeti görevini yürüten ve ardından eski başkan Mesut Alak’ın ekibinde yer alarak DİSK Genel İş Sendikası Tekirdağ Şube Sekreteri olarak görev alan Burak Ersin, artık resmen DİSK Genel İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı olarak görev yapmaya başladı.

EDİTÖRÜN NOTU: Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber internet haber sitesi olarak, DİSK Genel İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı olan Burak Ersin ve yönetimine başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam