DEVA PARTİSİ’NDE YEREL SEÇİM HEYECANI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 06:38

DEVA PARTİSİ’NDE YEREL SEÇİM HEYECANI

reklam
DEVA PARTİSİ’NDE YEREL SEÇİM HEYECANI
Son Güncelleme :

02 Ekim 2023 - 9:39

779 views
reklam -->

Birkaç gün önce gerçekleşen DEVA Partisi Tüzük Kongresi’nde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın 6’lı Masa’da olmayıp Türkiye’nin dört bir yanında kendi belediye başkan adayları ile seçime girileceğini açıklamasının ardından kulislerde hareketlenme başladı.

İLK AÇIKLAMA ERGENE’DEN GELDİ

Genel Başkan Babacan’ın açıklamasının ardından parti içinde yerel seçim heyecanı başlarken Ergene Belediye Başkanlığı’na aday olacağı iddia edilen DEVA Partisi Ergene İlçe Başkanı İsa Kalaycıoğlu konuyla ilgili yaptığı paylaşımda “İlçemize, milletimize hizmet bizim için şereftir.” diyerek adaylık için yeşil ışık yaktı.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN 2 İSİM GÜNDEMDE

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de isimler konuşulmaya başlarken Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve Çorlu’lu iş insanı Erol Buz’un Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacakları kongre sonrası yüksek ses ile parti içerisinde konuşulmaya başladı.

SÜLEYMANPAŞA’DA OZAN VARAN VE CENGİZ AKSAÇLI’NIN ADAY OLMASI BEKLENİYOR

Daha önce gerçekleştirdiğimiz röportajda Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na sıcak bakan DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan’ın adı yüksek sesle konuşulurken İlçe Teşkilat Başkanı Cengiz Aksaçlı’nın da Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na aday olması bekleniyor.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam