OZAN VARAN SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAK MI? - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 06:53

OZAN VARAN SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAK MI?

reklam
OZAN VARAN SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAK MI?
Son Güncelleme :

04 Eylül 2023 - 13:35

1.163 views
reklam -->

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, gündeme dair sorularımızı yanıtlarken yaklaşan yerel seçim öncesi olası adaylık ve ittifak konuları hakkında açıklamalarda bulundu.

OLAĞAN KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

DEVA Partisi’nde 2. Olağan Kongre hazırlıklarının başladığını belirten Ozan Varan; “Şuan Genel merkez üzerinden resmi bir açıklama yok. Fakat teşkilatlarımız, şimdiden seçim atmosferine girmeye başladı. Resmi açıklama sonrası, aday adaylarımız daha netlik kazanacaktır.” dedi.

ADAYLIK İÇİN YEŞİL IŞIK YAKTI

Süleymanpaşa kamuoyunda Ozan Varan adının Süleymanpaşa Belediye Başkan Adaylığı için yüksek sesle konuşulmaya başlaması konusunu hatırlatmamız üzerine Başkan Varan; “Şu an seçime nasıl gireceğimiz konusunda bir netlik olmadığı için, adaylığım ile alakalı bir yorum yapmam çok uygun değil. Ama hepimiz bu yola çıkarken, yaşadığımız bu güzel şehir ile ilgili hayallerimiz, rüyalarımız ile yola çıktık. Bu bugün mü olur yarın mı bilemem, sanırım biraz daha süreci takip etmemiz gerekecek.” ifadelerini kullandı.

DEVA PARTİSİ SEÇİMLERE TEK BAŞINA MI GİRECEK?

Millet İttifakı ile genel seçimlere giren DEVA Partisi’nin yerel seçimlerdeki yol haritasının nasıl olacağı noktasında fikirlerini sorduğumuz DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan; “Partimiz 58. Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 2. Olağan Kongre sürecimizi başlatmıştır. Tüm il ve ilçe başkanları kendi seçim bölgeleri ile alakalı raporlarını Genel Merkezimize sunmuş bulunuyor. Henüz resmi bir durum yok. Olağan kongreden sonra seçim yol haritamız daha net bir şekilde belli olacaktır.” diye konuştu.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam