DARICI: “VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE İYİ GELECEĞİZ” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:45

DARICI: “VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE İYİ GELECEĞİZ”

reklam
DARICI: “VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE İYİ GELECEĞİZ”
Son Güncelleme :

02 Nisan 2022 - 3:38

164 views
reklam -->

İyi Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, merkez ve kırsal mahallelerde ziyaretlerini sürdürüyor.

Süleymanpaşa’nın merkez ve kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen İyi Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, İyi Parti iktidarının vatandaşların derdine iyi geleceğini ifade etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Darıcı, “Vatandaşlarımız ve esnaflarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Esnafımız dertli, vatandaşımız dertli. Ziyaretlerimizde gittiğimiz her yerde şikâyetleri dinliyoruz. Artan vergi yükleri, üretim maliyetleri ve faturalar yüzünden esnafımız perişan halde. Evine ekmek götürmek için mücadele ediyorlar. Vatandaşlarımız da faturalarını ödemekte güçlük çekiyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde 500 metrelik mesafeyi 5 saatte gidebildik. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz. Buradan ifade etmeliyim ki, vatandaşlarımız umutlarını yitirmesinler. Biz hazırız, biz çözeriz. İyi Parti, Türkiye’ye iyi gelecek” dedi.

Kırsal mahallelerde ziyaretlerini tamamladıklarını ifade eden Darıcı, her Salı ve Perşembe günleri Süleymanpaşa’nın merkez mahallelerinde ziyaretlerini gerçekleştireceklerini belirtti.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam