ÇINARLI’DA EV KİRALAMAK İSTERKEN 1500 TL DOLANDIRILDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:36

ÇINARLI’DA EV KİRALAMAK İSTERKEN 1500 TL DOLANDIRILDI

reklam
ÇINARLI’DA EV KİRALAMAK İSTERKEN 1500 TL DOLANDIRILDI
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2022 - 16:21

132 views
reklam -->

Tekirdağ Süleymanpaşa’da internet üzerinden ev kiralamak isteyen F.K. kapora adı altında ödediği parayı geri alamayınca soluğu Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Merkezi Amirliği’nde aldı.

Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleşen olayda kiralık ev arayan F.K. internet üzerinden istediği evi bulup şüpheli F.M ile iletişime geçti. F.K. ile F.M. anlaşırken F.M. 1500 TL kaparo istedi.

Kapora olarak 1500 TL’yi gönderen F.K. kaporayı gönderdiği şahısla tekrar iletişime geçmeye çalıştığında F.M. tarafından oyalandığını fark etti. Sürekli geleceğini söyleyen şüpheli F.M. ile iletişimi kaybeden F.K. dolandırıldığını anlayarak emniyet ekiplerinden yardım istedi.

F.K. şüpheli F.M. ile ilgili davacı ve şikayetçi olurken Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili işlem başlattı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam