CHP TAM KADRO VOLKAN NALLAR’IN YANINDA SÜLEYMANPAŞA’DA ZAFER İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

22 Mayıs 2024 - 04:38

CHP TAM KADRO VOLKAN NALLAR’IN YANINDA SÜLEYMANPAŞA’DA ZAFER İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

reklam
CHP TAM KADRO VOLKAN NALLAR’IN YANINDA SÜLEYMANPAŞA’DA ZAFER İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
Son Güncelleme :

08 Mart 2024 - 19:51

162 views
reklam -->

8 Mart Emekçi Kadınlar gününde CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, yaptığı çalışmalar ile göz doldurdu.

Güne sabah 05:30 da TEKULAŞ çalışanlarını ziyaret ederek başlayan Nallar, ardından 06:15’de Köprübaşı otobüs durağında kendi elleriyle sabah erken saatlerde işe giden hemşerilerimize çorba dağıttı, işçilerle vatandaşlar ile sohbet edip dertlerini dinledi.

KADINLAR GÜNÜNDE KADINLARA HEDİYE DAĞITTI

Kadınlar günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na Çelenk koyma törenine katılan Nallar, daha sonra 400 den fazla kadının çalıştığı Pek Food Bolca Mantı fabrikasını CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Büşranur Pelen, Meclis Üyesi Adayları ve partililerle birlikte ziyaret ederek çalışanlara kadınlar günü hediyelerini dağıttı, öğlen yemeğini beraber yedi ve sohbet etti. Tekbaş Helva 5. Şube açılışına, TEVSAD ve Tekirdağ Kent Konseyi etkinliklerine ekibiyle katıldı.

Hemen ardından CHP Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları basın açıklaması ve kutlama etkinliğinin ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ile Süleymanpaşa Kadın Platformu yürüyüşüne ve şehrimizde oy kullanacak üniversiteli gençlerle söyleşiye katıldı.

“GEREKİRSE HİÇ UYUMADAN ÇALIŞACAĞIZ VE SÜLEYMANPAŞAMIZI HER ALANDA KALKINDIRACAĞIZ”

Yoğun günlük programının ardından Semetli , İnecik ve Karaçalı köylerini CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Münür Karaevli, Süleymanpaşa İlçe Başkan Vekili Ömer Erman Akcan, Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Dömeke, Belediye Meclis Üyesi  Adayları ve partililerden oluşan kalabalık bir ekiple ziyaret eden Nallar, “CHP kadınlarımıza ve köylümüze verdiği önemi gösteriyor. Gerekirse hiç uyumadan çalışacağız ve Süleymanpaşamızı her alanda kalkındıracağız” dedi.

Bu tempoyu kampanya boyu sergileyen başkan adayını gören vatandaşların yorumu ise “Volkan Nallar’ın hızına yetişmek zor” oldu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam