VOLKAN NALLAR'DAN KÖYLERE HİZMET ÇIKARMASI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 09:23

VOLKAN NALLAR’DAN KÖYLERE HİZMET ÇIKARMASI

reklam
VOLKAN NALLAR’DAN KÖYLERE HİZMET ÇIKARMASI
Son Güncelleme :

05 Mart 2024 - 17:16

127 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalleleri ziyaret edip başkan seçilmesi halinde yapacağı projeleri paylaşmaya devam ediyor.

ÇALIŞMALARINA KÖYLERDE KAPI KAPI GEZEREK DEVAM EDİYOR

CHP Süleymanpaşa Belediye Meclis listesinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan, çiftçi kökenli 6 adaya yer veren CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar; köy planlamaları, köy kooperatifleri, sözleşmeli tarım, yöresel ürün pazarları ve kırsal turizm gibi başlıklar içeren kırsal kalkınma projelerini anlatmak üzere ekibiyle birlikte en uzaktan en yakına tüm köyleri tek tek kapı kapı dolaşıyor.

ÇİFTÇİ VATANDAŞLARA DOKUNAN PROJELERİ İLE BÜYÜK BEĞENİ KAZANIYOR

Uzun yıllardır Tekirdağ’a yaptığı katkılar ile bilinen Volkan Nallar he geçen gün kitlesini güçlendirirken kendini tanıtması, projelerini anlatması, köylerde oturan ve kırsal mahallelerde yaşayan çiftçi vatandaşlara dokunan projeleri ile büyük beğeni kazanıyor.

“ÇİFTÇİNİN VE KÖYLÜNÜN SESİ BELEDİYE MECLİSİNE TAŞINACAK KÖYLERİMİZE HİZMET GELECEK’”

Çiftçinin ve köylünün sesini belediye meclisine taşıyacaklarının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar; “Birçok vatandaşımız; ‘Hepimiz köy kökenliyiz; nihayet çiftçinin ve köylünün sesi Belediye Meclisine taşınacak, köylerimize hizmet gelecek’ yorumunu yapıyor. Sizlere söz veriyorum. Hiç olmadığı kadar hizmet getireceğiz. Süleymanpaşa bambaşka bir dönem yaşayacak.” diye konuştu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam