VOLKAN NALLAR: “KÖYLERİMİZİ KORUMAK VE KALKINDIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:24

VOLKAN NALLAR: “KÖYLERİMİZİ KORUMAK VE KALKINDIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

reklam
VOLKAN NALLAR: “KÖYLERİMİZİ KORUMAK VE KALKINDIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”
Son Güncelleme :

26 Şubat 2024 - 22:05

196 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, seçim çalışmalarına Süleymanpaşa’nın kırsal mahallelerinde devam ediyor.

CHP Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları ve CHP örgütü ile birlikte Yeniköy, Mermer, Çanakçı, Ortaca, Işıklar ve Naip Köylerini ziyaret eden Nallar, mahalle kapsamındaki köylerde çiftçilerle bir araya gelip istek ve talepleri dinleyerek projelerini paylaşıyor.

“ÖZELLİKLE KIRSAL TURİZME ÖNEM VERİP KÖYLERİMİZİ KALDIRMAK İSTİYORUZ”

Köylerimizdeki nüfusun giderek azalmasının mutlaka önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen Volkan Nallar; “Kırsal Kalkınma ve kooperatif kurulması bizim için çok önemli. Özellikle kırsal turizme önem verip köylerimizi kaldırmak istiyoruz. Köy planlarımızı yenileyerek garantili alım yöntemi ile üretimi arttıracağız. Kırsal bölgelerimizde reçel,pekmez, bulama, erişte, bal vb. ürünlerin üretimini destekleyip bağ rotaları oluşturacağız. Üretilen ürünlerimiz köy Pazarları yoluyla değerlendirilecek. Hepimiz köy kökenliyiz. Köylerimizi korumak ve kalkındırmak boynumuzun borcudur.” diye konuştu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam