CANDAN YÜCEER’DEN İLK AÇIKLAMA: “12-0 YAPMAK ÜZEREYİZ” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

9 Mayıs 2024 - 01:52

CANDAN YÜCEER’DEN İLK AÇIKLAMA: “12-0 YAPMAK ÜZEREYİZ”

reklam
CANDAN YÜCEER’DEN İLK AÇIKLAMA: “12-0 YAPMAK ÜZEREYİZ”
Son Güncelleme :

31 Mart 2024 - 21:11

350 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na her geçen saniye biraz daha yaklaştığının ortaya çıkması sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

“LÜTFEN SANDIKLARI TERK ETMEYELİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nda seçimi takip eden Candan Yüceer; “Çok iyi haberler alıyoruz. 12-0 yapmak üzereyiz ama sandıkları bırakırsak, ıslak imzalı tutanakları almazsak, takibini yapmazsak müşahitlerimiz, sandık görevlilerimiz, sandıkları terk ederse bu iş tersine döner. Öncelikle lütfen tüm sorumlularımız başta olmak üzere orada olan bütün oyunu kullanan hemşirelerimiz oylarımıza sahip çıkalım. Islak imzalı tutanaklarımızı lütfen alalım. Birleştirme tutanakları ilçe seçim kurullarına il seçim kurullarına gidene kadar lütfen takipçisi olalım. Lütfen sandıkları terk etmeyelim. Hala seçim sonuçlanmadı; açılmayan sandıklar var. Birleştirilmeyen tutanaklar var. Bu noktada lütfen sandıkları terk etmeyelim.” dedi.

“İNŞALLAH 12’DE 12 YAPACAĞIZ”

Açıklamalarına sevinç içinde devam eden Candan Yüceer; “Biz burada bir ön sevinme içindeyiz. Haklı bir gurur içindeyiz. Biz bu yola çıkarken Volkan başkanım, diğer belediye başkanlarım ile beraber 12’de 12’de yapacağız diye çıktık. Bize güldüler, inanmadılar. Türkiye’de bütün büyükşehirlerde iddiamızı ortaya koyduk; inanmadılar. Ama bugün görüyoruz ki biz gülüyoruz, biz buradan gülüyoruz. İnşallah 12’de 12 yapacağız.” diye konuştu.

“ASIL KAZANAN TEKİRDAĞ ASIL KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”

Asıl kazananın Tekirdağ olduğunu vurgulayan Yüceer; “Lütfen sandıklarımızı, tutanaklarımızı terk etmeyelim. Biz size mesaj atacağız. Burada toplanacağımız saati söyleyeceğiz. Biz burada takip ediyoruz, sizlerden haberleri alıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Buradaki arkadaşlarımızın her birine yürekten teşekkür ediyorum. Büyük bir emek, büyük bir mücadele verdik ve sonunda kazandık. Aslında biz kazanmadık asıl kazanan Tekirdağ asıl kazanan Türkiye olacak.” şeklinde konuştu.

“SAĞ OLUN, VAR OLUN, İYİ Kİ VARSINIZ”

Tekirdağlı vatandaşlara seslenerek sözlerini noktalayan Candan Yüceer; “Yarından itibaren çok çalışarak, çok iyi hizmet götürerek, eşit, adil, dürüst belediyecilik yaparak, sosyal belediyeciliği tüm Türkiye’ye göstererek hayata geçireceğiz. Sağ olun, var olun, iyi ki varsınız!” ifadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam