BREZİLYA’DAN TEKİRDAĞ’A GELEN GEMİDE 242 KİLO ESRAR YAKALANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:53

BREZİLYA’DAN TEKİRDAĞ’A GELEN GEMİDE 242 KİLO ESRAR YAKALANDI

reklam
BREZİLYA’DAN TEKİRDAĞ’A GELEN GEMİDE 242 KİLO ESRAR YAKALANDI
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2022 - 19:19

228 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü düzenlediği operasyonda 242 kilogram esrar ele geçirdi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesi ve Sahil Güvenlik Komutanlığının desteği ile gerçekleşen operasyonda yaklaşık bir aydır takip edilen ve Brezilya’dan gelen kuru yük gemisinin Tekirdağ’da limana yanaşmasının hemen ardından operasyona başlanıldı.

GEMİNİN ALT KISMINDA BULUNDU

Gemiyi didik didik eden Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri geminin alt kısmında gerçekleştirdiği aramada şüpheli paketlere ulaştı.

Dalgıçlar tarafından iskele kıç altında bulunan kinistin yuvası içinde ve iplerle bağlanmış şekilde şüpheli paketleri tespit eden ekipler 6 adet paketi bulunduğu yerden çıkartarak kontrol gerçekleştirdi.

Yapılan kontrolde paketlerin esrar dolu olduğu gözlenirken aramanın derinleştirilmesi ile birlikte toplamda 242 kilogram ağırlandı 200 paket esrar ele geçirildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada gemide aramaların devam ettiği ifade edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam