BASIN MENSUPLARI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:31

BASIN MENSUPLARI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

reklam
BASIN MENSUPLARI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

22 Nisan 2022 - 11:21

201 views
reklam -->

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği, ilçede basın görevini yürüten basın mensupları ile düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

YALÇIN: “BİZLERE DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Çalıkuşu Tarihi Beşevler Restoran’da düzenlenen iftar programında oruçların açılması öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın; “Bugün burada ilçemizde sadece sahada haber peşinde koşan değil, haberin istihbaratından yazımına, fotoğraf-videosundan yayınına, görsel tasarımından basımına kadar basın alanında çalışan tüm çalışanlar ile bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler değerli büyüklerimizin yol göstericiliğinde özellikle genç arkadaşlarımız ile yeni bir yola çıktık. Şehrimizde mesleğimizin gelişmesi ve basının güçlenmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu akşam burada bizlerle olan herkese teşekkür ederim. Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği olarak çalışmalarımızın yanı sıra etkinliklerimiz de devam edecek. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu.

YENİ PROJELER HAZIRLANIYOR

Oruçların açılması ile yenen yemeğin ardından basın mensupları arasında koyu bir sohbet başlarken önümüzdeki dönemde yapılacak projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Üyelerin talep ve önerilerinin alınıp yeni çalışmaların da değerlendirildiği iftar programı fotoğraf çekimi ile noktalandı.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam