AYDOĞDU MAHALLESİ’NDE VOLKAN NALLAR COŞKUSU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

19 Mayıs 2024 - 22:46

AYDOĞDU MAHALLESİ’NDE VOLKAN NALLAR COŞKUSU

reklam
AYDOĞDU MAHALLESİ’NDE VOLKAN NALLAR COŞKUSU
Son Güncelleme :

23 Mart 2024 - 20:52

275 views
reklam -->

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, mahalle buluşmaları çerçevesinde Aydoğdu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Adeta miting havasında geçen Aydoğdu Mahallesi buluşmasında Volkan Nallar’a vatandaşların ilgisi yoğun olurken mahalle sakinleri yıllardan beri her ihtiyaçları olduğunda koşup gelen, kimseyi kapısından çevirmeyen Nallar’ı bağrına bastı.

VOLKAN NALLAR: “BENİ BİLİYORSUNUZ BİZDE AYRI GAYRI YOK”

Mahalle sakinlerine yönelik bir konuşma gerçekleştiren Volkan Nallar; “Beraber büyüdüğümüz kardeşlerimiz için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız. Aydoğdu‘dan yetişen üniversiteli kardeşlerimiz var. Kadrolar müsait olduğunca onlara hizmet etme olanağı tanıyacağız. Beni biliyorsunuz; bizde ayrı gayrı yok. Tekirdağlının yüzü gülerken Aydoğdu’yu mahzun bırakmayacağız. Aydoğdu’da kimseyi aç yatırmamak için çalışacağız.“ ifadelerini kullandı.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN VOLKAN NALLAR’A TAM DESTEK

Aydoğdu Mahallesi sakinleri ise Volkan Nallar’a inandığını ve güvendiğini gösterirken Nallar’a cevaben yaptkları konuşmalarda romanların üç kuruşa oyları alınacak bir topluluk olduğunu görenlerin yanıldığı Volkan Nallar ve Emin Benan Utku’nun eskiden beri hep yanlarında olduğunu Aydoğdu Mahallesi’nin seçimin son gecesi erzak dağıtılıp oylarının alınacağı bir mahalle olmadığını vurguladılar.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam