ALMANYA’DAN GELEN YÜKLER TEKİRDAĞ’DAN TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA DAĞITILACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:18

ALMANYA’DAN GELEN YÜKLER TEKİRDAĞ’DAN TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA DAĞITILACAK

reklam
ALMANYA’DAN GELEN YÜKLER TEKİRDAĞ’DAN TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA DAĞITILACAK
Son Güncelleme :

20 Eylül 2022 - 20:24

249 views
reklam -->

Türk-Alman lojistik ağı Çobantur Boltas’ın Ocak ayında başlattığı Almanya – Türkiye arasında yapılan haftalık gerçekleşen karşılıklı blok tren seferlerinin son durağı ASYAPORT’a ait Medlog’un Tekirdağ tren istasyonu oldu.

Almanya’nın önemli demir yolu şirketlerinden Deutsche Bahn’ın vagonları ile organize edilen Çobantur Boltas’ın Münih’ten hareket eden treninin Türkiye bacağındaki operasyonlarında Medlog Tekirdağ tren istasyonunu kullanmaya başladı.

TEKİRDAĞ’DAN TÜM TÜRKİYE’YE DAĞITILACAK

İthalat ve ihracat yüklemeleri artık bu hat üzerinden gerçekleştirilecek. Tek yönde 34 ekipmanın (konteyner ve swap-body) taşındığı seferde yükler, Türkiye içine buradan dağıtılacak.

Medlog tren istasyonundaki hızlı operasyonlar sayesinde Almanya’dan gelen yüklerin indirilmesi ve ihracat yüklerinin aynı vagonlarda hazır hale getirilmesi 3 saat gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandı.

Tekirdağ’dan dönüş seferine geçen tren Almanya’nın Münih şehrine gönderildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam