3 KOMEDYEN “STAND UP NİGHT” İLE BOŞ SANDALYE BIRAKMADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:10

3 KOMEDYEN “STAND UP NİGHT” İLE BOŞ SANDALYE BIRAKMADI

reklam
3 KOMEDYEN “STAND UP NİGHT” İLE BOŞ SANDALYE BIRAKMADI
Son Güncelleme :

02 Aralık 2022 - 20:59

501 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Merkez Süleymanpaşa ilçesinde hizmet veren The Boulevard Bridge Coffee Bistro, yine bir ilke öncülük yaparak “Stand Up Night” adı altında komedi gecesi düzenledi.

Açık mikrofon ile adını duyuran Mert Duman, tek kişilik gösterileri ile yıldızlaşan Yusuf Sarıkaya ve reklamcılık hayatını zirvede bırakıp gönlünü verdiği komedyenliğe adayan Lady Malumat’ın sahneye çıktığı gecede kahkaha tufanı yaşandı.

Kapalı gişe oynayan ve yaklaşık 2 saat süren stand up gecesine katılanlar, yüzlerindeki tebessüm ile mekandan ayrılırken gecenin sonunda görüştüğümüz The Boulevard Bridge Coffee Bistro işletmecisi Elvan Demirbaş, Tekirdağlılara güzel bir gece yaşattıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

DEMİRBAŞ: “ÇOK GÜZEL BİR GECE OLDU”

Demirbaş; ”Bu gece burada bazı şehirlerde karşılaştığımız ancak Tekirdağ’da hiç yapılmayan bir şeyi denedik. Misafir kitlemize yönelik bir stand-up gecesi düzenledik. Günler öncesinden rezervasyonlarımız doldu. Çok güzel bir gece oldu ve çok da beğenildi. Öncelikle bu gece bizlerle birlikte olan Mert Duman, Yusuf Sarıkaya, Lady Malumat ve tüm misafirlerimize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

“HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEKTEN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ”

Tekirdağ’da 10 yılı devirdiklerini ve birçok noktada öncülük yaptıklarının altını çizen Demirbaş; “10 yıl önce yola çıkarken kaliteli ürün, kaliteli hizmet, kaliteli müşteri ile huzur veren öncü bir mekan olmayı hayal ettik. Hayallerimizi gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Hem şehrimize hem de insanlara sadece hizmet etmiyoruz; değer katıyoruz. Hayallerimizin de ötesine geçmek için çok çalışıyoruz. Stand Up gecesi farklı konsepte devam edeceği gibi sürpriz yeniliklerimiz de olacak, takipte kalın…” diye konuştu.

YENİ GÖSTERİ 14 ARALIK’TA

Öte yandan Stand Up gecelerinin devam edeceği açıklanırken sıradaki gece 14 Aralık Çarşamba saat 22.00’de Aydınlık Kent Oyuncuları’ndan Serkan Aydın’ın “Bizim çocuktan hikayeler” gösterisi olacak.

EŞSİZ MENÜ İLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ GARANTİSİ

Müşteri memnuniyetinin her daim ön planda olduğu The Boulevard Bridge Coffee Bistro’da yerel esnaftan günlük olarak temin edilen ürünler her damağa hitap eden çeşitlilik ve A kalite hizmetle sunuluyor. Ana yemekler, aperatif yiyecekler, kahve çeşitleri, soğuk içecekler ile geniş bir yelpazeye sahip olan The Boulevard Bridge Coffee Bistro; Tekirdağ’da yemek, soğuk içecekler ve kahve üçlüsünü bir araya getiren ilk yer olarak dikkat çekip herkese hitap ediyor.

THE BOULEVARD BRİDGE COFFEE BİSTRO NEREDE?

The Boulevard Bridge Coffee Bistro Ertuğrul Mahallesi Atatürk Bulvarı Sahil Yolu No: 88/1 Süleymanpaşa/ Tekirdağ adresinde pazartesi günü hariç haftanın 6 günü hizmet veriyor. https://theboulevardbridge.com adresinden menü ve fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam