103 yıldır süren coşku; 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:00

103 yıldır süren coşku; 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

reklam
103 yıldır süren coşku; 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2022 - 10:55

117 views
reklam -->

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk töreni ile başladı.

Program Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’ün gençlerle birlikte Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlarken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve öğrenciler törende yerini aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam eden çelenk töreni bayrağımızın göndere çekilmesi ile sona erdi.

Böylece Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk‘ün Samsun’da Milli Mücadelenin ilk ateşini yakışının 103. Yıl dönümü kutlamaları başlarken kutlama törenlerinin gün boyunca şehrin dört bir yanında süreceği ifade edildi.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam