ZEYNEL ŞENER SAYGIN: “YENİ YIL YENİLİKLER GETİRSİN” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:56

ZEYNEL ŞENER SAYGIN: “YENİ YIL YENİLİKLER GETİRSİN”

reklam
ZEYNEL ŞENER SAYGIN: “YENİ YIL YENİLİKLER GETİRSİN”
Son Güncelleme :

30 Aralık 2021 - 17:32

317 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Zeynel Şener Saygın, “YENİ YIL, YENİLİKLER GETİRSİN..” başlığı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

2022 yılının mutluluk, başarı ve esenlikler getirmesini dileyen Başkan Saygın şunları söyledi:

“AKP İktidarı sürecinde her yeni yılda bir önceki yılı arar duruma geldik. Bir yandan salgın hastalıklar ve ölümler, bir yandan Ortadoğu bataklığında yitirdiğimiz gencecik evlatlarımız, içte ve dışta, başta PKK Terör Örgütü olmak üzere terörist grupların saldırıları sonucunda verdiğimiz şehitlerimiz, diğer yandan kötü yönetimin sonucu ekonomik olarak yaşadığımız güçlükler, insanlarımızı sosyal şizofreni haline sürüklüyor. Milletimizin umudu, Millet İttifakı’nın, en kısa sürede yapılacak erken seçimle iktidar olması ve bu bozuk düzene bir son vermesine odaklanmış.

 ‘’Geliyor Gelmekte Olan’’ diyor ve Yeni Yılın; yeni bir yönetimle, yeni kadrolarla, yeni ve çağdaş yöntemlerle yönetilecek olan Ülkemize ve Milletimize; mutluluk, başarı ve esenlikler getirmesini diliyorum. “

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam