YİNE HIDIRAĞA MAHALLESİ YİNE UYUŞTURUCU OPERASYONU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 10:57

YİNE HIDIRAĞA MAHALLESİ YİNE UYUŞTURUCU OPERASYONU

reklam
YİNE HIDIRAĞA MAHALLESİ YİNE UYUŞTURUCU OPERASYONU
Son Güncelleme :

04 Nisan 2024 - 10:25

199 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde  ticareti yapan şahısları deşifre etmeye yönelik yapılan çalışmalarda Çorlu’da 2 ikamete operasyon düzenledi.

Hıdırağa Mahallesi’nde gerçekleşen operasyonlarda 1 Kilogram Metamfetamin maddesi, 142 fişek 170 Gram Eroin maddesi, 5 adet Galara ibareli Sentetik Ecza Hap Maddesi, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8.355 TL para ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak  G.T. – C.A. – M.A. isimli 3 şahıs hakkında, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde kullanmak suçundan işlem yapılırken, D.B. – M.A.  isimli 2 şahıs Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam