ÇORLU’DA BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

8 Mayıs 2024 - 07:13

ÇORLU’DA BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI

reklam
ÇORLU’DA BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI
Son Güncelleme :

02 Nisan 2024 - 19:13

191 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu’da gerçekleştirdiği operasyonda binlerce uyuşturucu hap ele geçirdi.

Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi’nde 1 ikamet  ve eklentilerinde yapılan aramada 20 Bin 720 Adet Galara ibareli Sentetik Ecza Hap maddesi, 187 Adet Ectazy hap maddesi, 93 Fişek 165.5 gram Kokain maddesi, 1 Adet Hassas Terazi ve Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 20 Bin 875 TL Para bulundu.

Konu ile ilgili olarak yakalanan 1 şahıs hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmaktan, 2 şahıs hakkında ise Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak Suçundan işlem yapıldı.

Ayrıca ikamet bahçesinde 2 Adet Şase numarası silinmiş, 1 Adet Çalıntı Kaydı olan Motorsiklet Tespit edilirken yakalanan araçlar gerekli işlemler için ilgili birime teslim edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam