YİNE DEĞİRMENALTI YİNE FUHUŞ BASKINI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:54

YİNE DEĞİRMENALTI YİNE FUHUŞ BASKINI

reklam
YİNE DEĞİRMENALTI YİNE FUHUŞ BASKINI
Son Güncelleme :

06 Ekim 2022 - 13:28

2.132 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Süleymanpaşa İlçesine bağlı Değirmenaltı Mahallesi’nde fuhuş yaptığı tespit edilen 3 kişiye yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon öncesi yapılan teknik takipte yabancı uyruklu G.S. D.B. ve N.A. isimli şahısların sosyal medya da çeşitli hesaplar üzerinden para karşılığında cinsel birliktelik yaşamak için ilan yayınladıkları, bu ilanlarda telefon numarası paylaştıkları ve telefon numarası üzerinden kendilerine ait görseller gönderdiklerini tespit etti.

POLİS MÜŞTERİ KILIĞINDA İLETİŞİME GEÇTİ

Müşteri kılığında şüpheliler ile iletişime geçen emniyet güçleri ekipleri ücret karşılığında anlaşma sonrası Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan pansiyon, otel, apart, günübirlik konaklama evleri gibi yerlerde şüphelilerle buluşularak para karşılığında cinsel birliktelik yaşandığını tespit ettiler.

3 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri G.S. D.B. ve N.A. ‘nın yaşadığı eve operasyon düzenlerken gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıslar işlemlerinin yapılması için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam