VOLKAN NALLAR: “ÜRETEN KÖYLÜMÜZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 10:29

VOLKAN NALLAR: “ÜRETEN KÖYLÜMÜZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK”

reklam
VOLKAN NALLAR: “ÜRETEN KÖYLÜMÜZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK”
Son Güncelleme :

08 Şubat 2024 - 20:59

192 views
reklam -->

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar kırsal mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor.

Volkan Nallar, Bu geziler çerçevesinde Karacakılavuz, Karabezigan, Karahalil Doğrukaracamurat, Osmanlı, Banarlı mahallesine konuk oldu.

“KIRSAL KALKINMAYA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Nallar mahallelilerle sohbet ettiklerini ve onları dinlediklerini belirtirken “Hükümet politikaları yüzünden köylerde yaşayan kalmadı. Köy tüzel kişiliklerinin kalkması ile köyler birçok hizmetten mahrum kaldıkları gibi vergi ödemek zorunda kaldılar. Bizler Kırsal Kalkınmaya çok önem veriyoruz. Kırsal mahallelerimizde yöresel ürünlerin üretiminin artması için gerekeni yapacağız.” dedi.

“ÜRÜNLERİ KENDİMİZ ALACAK VE PAZARLAYACAĞIZ”

Üretilen ürünleri gerekirse belediyenin alacağını ve üreticinin mağdur olmayacağını belirten Volkan Nallar; “Reçel, bal, kuskus, bulama, pekmez ne üretirlerse bunların pazarlamasını sağlayacak projelerimiz var. Aşevimizin ihtiyaçlarını, park bahçelerimizin ihtiyaçlarını kendi köylerimizde üreteceğiz. Gerekirse ürünleri kendimiz alacak ve pazarlayacağız. Köylümüz üretkendir. Kent bütçesinden gereken payı alacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.“ ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam