VOLKAN NALLAR DÜZENLEDİĞİ İFTARDA BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:41

VOLKAN NALLAR DÜZENLEDİĞİ İFTARDA BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

reklam
VOLKAN NALLAR DÜZENLEDİĞİ İFTARDA BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

26 Nisan 2022 - 12:36

930 views
reklam -->

Tekirdağ’ın sevilen iş insanı, Tekirdağspor eski Başkanı Volkan Nallar, düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi.

Sahibi olduğu Tarihi Ali Baba Köftecisi & Terbiyeli Çorba’da basın mensuplarını ağırlayan Volkan Nallar’ın davetine basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

NALLAR: “RAMAZAN BİRLİK AYI EKMEĞİMİZİ PAYLAŞMA AYIDIR”

Oruçların açılması ile birbirinden lezzetli yemeklerin ikramının yapıldığı organizasyonda konuşan Volkan Nallar; “Şehrimizin değerli basın emekçileri, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Ramazan birlik ayı, ekmeğimizi paylaşma ayıdır. Bu güzel gecede halkın haber alması için gece gündüz demeden çalışan basın emekçileri ile ekmeğimizi paylaşmak sizlerle bir arada olmak istedik. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

İftar sonrası sohbetlerin daha da koyulaştığı,  birlik ortamının oluştuğu gece fotoğraf çekimi ile sona erdi.

BİRKAÇ GÜN ÖNCE DE AYDOĞDU MAHALLESİ’Nİ AĞIRLAMIŞTI

Hayırseverliği ile de bilinen Volkan Nallar, geçtiğimiz hafta da Aydoğdu Mahallesi’nden yaklaşık 100 kişiyi dükkanında ağırlamış, oruçların hep birlikte kardeşçe açılmasına vesile olmuştu.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam