VOLKAN NALLAR CHP İl BAŞKANLIĞI’NA RESMEN ADAY… GELİYOR! - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:47

VOLKAN NALLAR CHP İl BAŞKANLIĞI’NA RESMEN ADAY… GELİYOR!

reklam
VOLKAN NALLAR CHP İl BAŞKANLIĞI’NA RESMEN ADAY… GELİYOR!
Son Güncelleme :

02 Aralık 2022 - 15:07

505 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı seçimlerine sayılı saatler kala Tekirdağ’ın sevilen iş insanı Volkan Nallar düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya adaylığını açıklayan Volkan Nallar’ın yanı sıra CHP Tekirdağ Geçici İl Başkanı Mehmet Nuri Saygun, CHP Geçici Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenay Becerikli, CHP Tekirdağ Geçici İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Işıkgör ve Özcan Doğan ile il çapında çok sayıda basın mensubu katıldı.

SAYGUN: “KAZANAN CHP TEKİRDAĞ VE TÜRKİYE OLSUN”

CHP Tekirdağ Geçici İl Başkanı Mehmet Nuri Saygun’un konuşması ile başlayan açıklamada Saygun adaylık sürecinin devam ettiğini, aday olan herkese başarılar dilerken kazananın Cumhuriyet Halk Partisi, Tekirdağ ve Türkiye olmasını dilediğini ifade etti.

 CHP Tekirdağ Geçici İl Başkanı Mehmet Nuri Saygun’un ardından sözü alan CHP Tekirdağ İl Başkan Adayı Volkan Nallar ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

VOLKAN NALLAR KİMDİR? KENDİSİ ANLATTI

“Bugün sizlere öncelikle kendimi tanıtmak ve bu onurlu göreve neden talip olduğumuzu ben ve ekip arkadaşlarımızın neler yapmak istediğini açıklamak istiyorum.

Ben Volkan Nallar, Tekirdağlıyım. Hayatına Almanya’da tornacılık yaparak kazanmış, emekçi bir babanın Karadenizli bir annenin evladıyım. Evliyim Allah bağışlasın 13 yaşında bir oğlum, 6 yaşında bir kızım var. Eşim 20 yıllık bankacı. Kendim de işletmecilik yapıyorum. Esnafım aynı zaman da inşaat sektöründe faaliyetimi sürdürüyorum. Spor camiası yakından bilir minik takımdan profesyonel takıma kadar Tekirdağ spor formasını terletmiş aynı zamanda nerdeyse her kademesinde yöneticilik yapmış genç yaşımda profesyonel ligde başkanlık yapmış bir kardeşinizim. Tekirdağ da farklı STK’lar da yer aldım. Genç iş adamları derneği Türkchopper Tekirdağ ve spor derneklerinde görev aldım.

“GÖREVE TALİP OLMA SEBEBİMİZ…”

Göreve talip olma sebebimiz kıymetli ülkemizin, memleketimizin durumu ortada. Esnafımız, çiftçimiz asgari ücretle çalışanımız emeklimiz öğrencimiz mutfak alışverişlerini yapamayan ev hanımlarımız ve birçok sayabileceğimiz kişiler ülkemizin şimdiye kadar gördüğü en kötü ekonomik kriz içerisindeler. İnsanlar artık yaşamlarını sürdüremez hale geldi. Bu durumu Allah’ın izniyle tersine çevirebilmek için Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ittifakımızın diğer değerli liderleriyle tüm gayreti göstermeye hazırız.

“GECE GÜNDÜZ YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN SON SÜRAT ÇALIŞACAĞIZ”

Bu yüzden pazar günü ilimizde gerçekleşecek olan Olağanüstü İl Kongresinde İl Başkanlığına adayız. Kongrenin sonucu ne olursa olsun halkın iktidarını kurmak ülkemizi ve memleketimiz güzel günlere kavuşturan dek gece gündüz yağmur çamur demeden ben ve arkadaşlarım son sürat çalışacağız.

“HALKIN İKTİDARINI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ BAŞARACAĞIZ!”

Saraydan Şarköy’e kadar tüm örgütümüz ile kucaklaşacağız. Halkın dertlerini dinleyerek genel merkezimizin politikaları doğrultusunda yapacaklarımızı anlatarak halkın iktidarını kuracağız. Tek derdimiz bizden sonraki nesil ve çocuklarımızın barış ve refah içinde düşüncelerini özgürce ifade edebildikleri basın emekçilerinin ve gazetecilerin özgürce kalemlerini kullanabildikleri bir Türkiye için çalışacağız. Başaracağız, halkın iktidarını hep birlikte kuracağız.

Çıktığımız bu yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm partililerimize dostlarımıza ve kendilerinden beklenen olgunlukla tecrübeleriyle kongre sürecinin başarıl ve tarafsız yürüten değerli İl Geçici kuruluna teşekkür ederiz.”

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam