CHP’DE "VOLKAN NALLAR" SESLERİ! - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:09

CHP’DE “VOLKAN NALLAR” SESLERİ!

reklam
CHP’DE “VOLKAN NALLAR” SESLERİ!
Son Güncelleme :

26 Kasım 2022 - 13:49

443 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı için bir süredir nabız yoklayan Tekirdağlı iş insanı Volkan Nallar, aradığı desteği fazlasıyla buldu.

Bir süredir Tekirdağ’ın tüm ilçelerini karış karış gezen Volkan Nallar’a ilgi yoğun olurken 4 Aralık tarihinde yapılacak seçim öncesi Volkan Nallar adaylığını açıklama kararı aldı.

NALLAR: “ALDIĞIMIZ KARARLAR PARTİMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ”

Son olarak Malkara’da önce partililer ardından 11 ilçenin CHP ilçe başkanları ile buluşan Volkan Nallar, görüşme sonrası yaptığı açıklamada; “11 İlçe Başkanımızla Malkara ilçemizde bir araya geldik. Malkara ilçe başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder aldığımız kararlar partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

TEKİRDAĞ’IN DÖRT BİR YANINDA SEVİLİYOR

Sevilen işadamı çocukluğundan beri Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde olmasının yanı sıra şehrin sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri her zaman fark yaratan, aynı zamanda partili partisiz her kesimin sevdiği bir isim olarak dikkat çekiyor.

SEÇİM 4 ARALIK 2022 PAZAR GÜNÜ OLACAK

Daha önce Mehmet Nuri Saygun, Recep Palabıyık, Aydın Kurban, Mehmet Ali Işıkgör, Özcan Doğan, Melih Foçalıgil ve Kudret Bulut’tan oluşan Cumhuriyet Halk Partisi Geçici Tekirdağ İl Yönetim Kurulu düzenlediği toplantıda seçimlerin 4 Aralık 2022 Pazar günü yapılacağını açıklamıştı.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek seçimlerde ilk toplantı 11.00 ikinci toplantı ise 14.30’da yapılacak.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam