ÜRETEN ŞEHİRLER TEMATİK TEKNİK DESTEK PROGRAMI 2. DÖNEM SONUÇLARI AÇIKLANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:42

ÜRETEN ŞEHİRLER TEMATİK TEKNİK DESTEK PROGRAMI 2. DÖNEM SONUÇLARI AÇIKLANDI

reklam
ÜRETEN ŞEHİRLER TEMATİK TEKNİK DESTEK PROGRAMI 2. DÖNEM SONUÇLARI AÇIKLANDI
Son Güncelleme :

26 Eylül 2022 - 16:17

115 views
reklam -->

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2022 Yılı Üreten Şehirler Tematik Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belli oldu.

Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde proje tekliflerinin 2022 Yılı Üreten Şehirler Tematik Teknik Destek Programı kıstaslarına göre idari ve uygunluk kontrolleri yapıldı. Üreten Şehirler Tematik Teknik Destek programına 2 başvuru yapıldı. Ön inceleme sürecinde uygun bulunan toplam 2 proje de sözleşme imzalamaya uygun bulundu.

Programın ilk dönemi için başarılı bulunan projelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: https://www.trakyaka.org.tr/tr/46107/2022-Yili-Ureten-Sehirler-Tematik-Teknik-Destek-Programi-Temmuz-Agustos-Donemi-Sonuclari-Ilani

2022 YILI ÜRETEN ŞEHİRLER TEMATİK TEKNİK DESTEK PROGRAMI

Program Tekirdağ ilinde yer alan ve tekstil ürünlerinin bitirilmesi (boya, apre, ağartma, baskı vb.) alanında faaliyet gösteren işletmelerde uygulanıyor.  Tekirdağ ve ilçelerindeki tekstil ürünlerinin bitirilmesi olarak ifade edilen boya, apre, ağartma, baskı vb. alanlarda faaliyet gösteren firmalara yönelik olarak ilan edilen program kapsamında 1.700.000 TL’lik bir danışmanlık desteği veriliyor.  Proje uygulama süresi 12 ay olan Program kapsamında temiz üretim etüt çalışması yapılacak. Etüt kapsamında tesiste şu çalışmalar yapılacak: Ön Değerlendirme Temiz Üretim Etüdü Kapsamının ve Sınırlarının Belirlenmesi Proses Akım Şemalarının Çizilmesi ve Veri Toplanması Ölçüm ve Analizlerin Yapılması Temiz Üretim Olanaklarının Tespit Edilmesi Ön Fizibilite Çalışması

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam