TÜM YEREL SEN’DE KAZANAN BEYAZ LİSTE OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:52

TÜM YEREL SEN’DE KAZANAN BEYAZ LİSTE OLDU

reklam
TÜM YEREL SEN’DE KAZANAN BEYAZ LİSTE OLDU
Son Güncelleme :

05 Ekim 2022 - 16:33

479 views
reklam -->

Tüm Yerel Yönetim Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Tekirdağ Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Arap Mucur, Genel Merkez Yöneticileri ve Tüm Yerel Sen Tekirdağ Şubesi üyelerinin katılımyla gerçekleşen genel kurulda beyaz, kırmızı ve mavi olmak üzere 3 liste yönetime talip olup çetin bir yarış sergiledi.

1044 ÜYE OY KULLANDI

Tekirdağ çapında toplam 1400’ü aşkın üyesi olan sendikada 1044 üye sandığa gelirken 3 oy geçersiz sayıldı.

6 sandıkta oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak oylar sayıldı. Yapılan seçim sonucunda Beyaz Liste 474, Mavi Liste 295, Kırmızı Liste ise 272 oy alırken kazanan Ali Şahin Gülen’in öncülüğünü yaptığı Beyaz Liste oldu.

ALİ ŞAHİN GÜLEN: “BUGÜN SADECE BEYAZ LİSTE DEĞİL HEPİMİZ KAZANDIK”

Beyaz Liste ile seçime giren Ali Şahin Gülen seçim sonunda bir konuşma gerçekleştirirken; “Bugün kazanan memurlar oldu, bugün kazanan sözleşmeli personeller oldu. Bugün kazanan Tüm Yerel Sen oldu. Gerek beyaz liste aracılığı ile bizlere oy verenler, gerek kırmızı ya da mavi liste ile diğer arkadaşlarımıza oy verenler bugün hepimiz kazandık. Çok demokratik ve çok güzel bir yarış oldu. Sendikacılık nedir, örgütçülük nedir, birliktelik nedir hepsini bu seçimde gösterdik. Hem de sadece şehrimize değil tüm Türkiye’ye gösterdik. Hepinize çok teşekkür ederim.” dedi.

ARAP MUCUR: “ÖZELLİKLE BUGÜN YARIŞAN TÜM LİSTELERİ KAPSAMAK VE KUCAKLAMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Ali Şahin Gülen’in ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Arap Mucur ise birlikteliğe dikkat çekerek; “Salonlarda konuşmak güzeldir. Bu konuşmaları alanlarda hayata geçirebilmek önemli. Özellikle bugün yarışan tüm listeleri kapsamak ve kucaklamak çok önemli. Ben seçimi kazanan Beyaz Listeyi kutluyor, kırmızı ve mavi listeye gönül vermiş arkadaşlarımla da beyaz liste ile birlikte Tüm Yerel Sen çatısı altında mücadeleye devam edeceğimizi herkese haykırıyorum. Çok güzel bir seçim oldu. Bu güzel demokratik seçim ortamını sağlayan herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

BEYAZ LİSTE’DE KİMLER VAR?

ŞUBE YÖNETİM KURULU ASİL: Ali Şahin Gülen, Özlem Çebi Saka, Akın Yıldız, Yunus Köksal, Umut Gökçe, Yakup Ahizer, Kurtuluş Kızıl

ŞUBE YÖNETİM KURULU YEDEK: Ertan Demir, Buğra Doğan, Veli Şimşek, Canan Birsen, Ozan Yılmaz, Merve Dağlı, Beyda Yılmaz

ŞUBE DENETİM KURULU ASİL: Cengiz Gökçe, İsmail Güler, Gülcan Balıbey Kaplan

ŞUBE DENETİM KURULU YEDEK: Mustafa Küçük, Ulvi Kağıt, Hatice Kaya

ŞUBE DİSİPLİN KURULU ASİL: Tuğser Tuğ, Hasan Eğilmez, Harun Sınırlı, Simge Burcu Akbaba, İlhan Kaya

ŞUBE DİSİPLİN KURULU YEDEK: Faruk Çalışkan, Selen Özge Yücesoy Şahin, Beste Güzel, Beyza Öznur Kutlu, Nihan Zafer Cebeci

GENEL MERKEZ ÜST KURUL DELEGELERİ: Ferhat İncedere, Serhan Demircioğulları, Harun Canki, Ergin Hazar, Berkay Eren, Melis Özgüner, Aytaç Döldöş, Celal Adıgüzel, Akın Yıldız, Ertan Demir, Berkay Yazan, Cengiz Gökçe, Ali Şahin Gülen, Ramis Irmaklı, Ali Çelik, Yunus Köksal, Mutlu Köyük, Yakup Ahizer, İsmail Güler, Koray Eril, Umut Gökçe, Kurtuluş Kızıl, Ahmet Alp, Serkan Kırmızıgül

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER – GÜVEN TEKİRDAĞ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam