TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞA GELECEĞİN FUTBOLCULARI TRABZONSPOR FUTBOL OKULUNA KOŞUYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:09

TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞA GELECEĞİN FUTBOLCULARI TRABZONSPOR FUTBOL OKULUNA KOŞUYOR

reklam
TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞA GELECEĞİN FUTBOLCULARI TRABZONSPOR FUTBOL OKULUNA KOŞUYOR
Son Güncelleme :

23 Mart 2022 - 9:27

327 views
reklam -->

Süper Lig’de Karadeniz Fırtınası esmeye devam ederken Trabzonspor Futbol Okulu’nun Tekirdağ’da hizmet vermeye başlaması özellikle Karadenizli ailelerin yüzlerini güldürdü.

Deneyimli antrenör Fatih Esirgen tarafından kurulan Trabzonspor Futbol Okulu 3 UEFA belgeli akademisyen eğitimci ile birlikte Trabzonspor’un geleceği için hizmet veriyor.

Fatih Esirgen’in yanı sıra Kocaeli Üniversitesi BESYO Mezunu Kemal Gürcüoğlu ve TFF Onaylı C Belgeli Nezire Topçu gibi uzman antrenörler ile çalışmalara başlayan Trabzonspor Futbol Okulu resmi olarak Tekirdağ İl çapında Trabzonspor’un tek okulu olma özelliğini taşıyor.

5-14 yaş arası çocuklara hizmet veren Trabzonspor Futbol Okulu’nun, Trabzonspor’un düzenlediği seçmelere öncelikli katılma hakkı ve bordo mavili ekibin kamplarına giriş izni bulunuyor.

“ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYEN TRABZONSPOR’UMUZA YAKIŞIR BİR OKUL KURDUK”

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde hizmet vermeye başlayan Trabzonspor Futbol Okulu ile ilgili açıklamalarda bulunan okulun baş antrenörü Fatih Esirgen; “Başlayalı yaklaşık 3 hafta oluyor. Şu an için 20’nin üzerinde öğrencimiz ile çalışmalar yapıyoruz. Buradaki yetenekli oyuncularımızı zaman içerisinde yaş grubuna göre lisanslayıp yerel liglere katılacağız. Şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor’umuza yakışır bir okul kurduk ve bu yaklaşımla başarılı gençler yetiştireceğimize inanıyorum.” dedi.

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIP ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmaları hakkında bilgi vermeye devam eden Esirgen; “Güzel işler yapıyoruz. Farklı topluluklarla altyapı kategorilerinde şampiyonluklarımız var. Bizim burada öncelikli hedefimiz iyi birer insan ahlaklı birer sporcu, Türk futboluna da Trabzonspor’umuza da Tekirdağ spor camiasına da yetenekli yeni yüzler kazandırabilmek. Bunun için de gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Allah’ın izni ile geleceğimiz olan gençlerimizi doğruya yönlendirip başarılı olacağız.” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN HİZMET HİÇ DURMAYACAK”

Açıklamalarına Trabzonspor Futbol Okulu’nun çalışmaları ve kayıtlar ile devam eden Trabzonspor Futbol Okulu Baş Antrenörü Fatih Esirgen; “Kayıtlar devam ediyor. Trabzonspor Futbol Okulumuz 12 ay boyunca açık olacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz için hizmet hiç durmayacak. Normalde çoğu branşta kurslar 1 saattir. Bizim tüm yaş gruplarında çalışma saatimiz 90 dakikadır. Ön ısınma, dinamik ısınmalar, stretching, antrenman maçı, o günkü programa göre teknik ve taktik eğitimler yapıyoruz. Haftada 2 gün ilk etapta sadece hafta sonu çalışıyoruz. Ayrıca 11 yaş üzeri çocuklarımızdan oluşan akademik grubumuz var. Bu gruptaki öğrencilerimize hafta içi de ekstradan 2 gün eğitim veriyoruz.” şeklinde konuştu.

“TÜM KARADENİZLİLERİ TRABZONSPOR AŞKLARINI DAHA FAZLA YAŞAYABİLMELERİ ADINA BU GÜZEL AİLENİN ÜYESİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Trabzonspor Futbol Okulu’nun tüm Karadenizli aileler için Trabzonspor ile bağlarını güçlendirme bir köprü olacağının altını çizen Fatih Esirgen; “Tekirdağ’da bir birlik beraberlik oluşumunun öncüsü olmak istiyoruz. Tüm kulüpler bizim kardeşimizdir. Biz bu şehirde rekabet ederken sevgiyi de saygıyı da dostluğu da bir arada yaşamak istiyoruz. Onun için tüm kulüplerimizle işbirliği yapmaya hazırız. Biz Karadenizliler Derneğini ve Spor Kulübünü ziyaret ettik. Kendi yaş grupları yoksa oyuncu değişimi yapabileceğimizi belirttik. Hangi kategoride isterlerse her zaman sporcu desteğinde bulunabileceğimizi ilettik. Trabzonspor Tekirdağ’daki tüm Karadenizlileri kapsayan güzel bir oluşum. Trabzonspor’a gönül vermiş kişilerin çocuklarını Trabzonspor aşklarını daha fazla yaşayabilmeleri adına bu güzel ailenin üyesi olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

BİLGİ ALMAK VE KAYIT YAPTIRMAK BİR TELEFON KADAR YAKIN

Trabzonspor’un geleceği için futbolcu yetiştiren Trabzonspor Futbol Okulu, Namık Kemal Mahallesi’nde Namık Kemal Spor Kulübü tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. Çocuklarınızı Trabzonspor Futbol Okulu’na kaydettirmek, çalışmalar ve üyelik hakkında detaylı bilgi almak ayrıca sorularına yanıt vermek için Baş antrenör Fatih Esirgen (05054660784) aramalarınızı bekliyor.

Röportaj: Ahmet Gürakar

Güven Tekirdağ Gazetesi’nin 1-15 Mart 2022 tarihli 4. sayısından alınmıştır.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam