SADECE 1 GOL YİYEREK ŞAMPİYON OLDULAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:12

SADECE 1 GOL YİYEREK ŞAMPİYON OLDULAR

reklam
SADECE 1 GOL YİYEREK ŞAMPİYON OLDULAR
Son Güncelleme :

06 Mart 2022 - 11:16

223 views
reklam -->

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından organize edilen “Mahallede maç var” turnuvası oynanan final müsabakası ile sona ererken turnuvanın şampiyonu Namık Kemal Spor Kulübü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi adına her ilde düzenlenen turnuva Tekirdağ’da Çiftlikönü’nde gerçekleştirildi.

30 GOL ATIP SADECE 1 GOL YEDİLER

13 takımın katıldığı ve eleme usulüne göre maçların oynandığı “Mahallede maç var” organizasyonunu Namık Kemal Spor Kulübü 30 gol atıp sadece 1 gol yiyerek tamamladı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon Namık Kemal Spor Kulübü kupasını Tekirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Üzgün ve TÜFAD Başkanı Abdullah Eroğlu’nun elinden alırken minik sporcular büyük sevinç yaşadı.

TEKİRDAĞ’I GRUPLARDA TEMSİL EDECEKLER

Namık Kemal Spor Kulübü kazandığı şampiyonlukla Marmara Bölge Gruplarında Tekirdağ’ı temsil etme kazandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam