TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU VE TOBB YÖNETİMİ TEKİRDAĞ’A GELİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:01

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU VE TOBB YÖNETİMİ TEKİRDAĞ’A GELİYOR

reklam
TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU VE TOBB YÖNETİMİ TEKİRDAĞ’A GELİYOR
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2022 - 20:03

198 views
reklam -->

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Tekirdağ’da gerçekleşecek bir dizi ziyaret ve programlar için şehrimize geliyor.

GÜNAY: “PERŞEMBE GÜNÜ TEKİRDAĞ’IMIZDA AĞIRLAYACAĞIZ”

Söz konusu programla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri’ni 11 Ağustos Perşembe günü Tekirdağ’ımızda ağırlayacağız. Heyet öncelikle Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Akabinde odamız ev sahipliğinde gerçekleştireceğimiz “Tekirdağ‘ın Parlayan Yıldızları Vergi Ödül Töreni’ni Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde idrak edeceğiz. Daha sonra Tekirdağ tarihinde ilk defa TOBB Yönetim Kurulu Toplantısı odamız ev sahipliğinde gerçekleşecek olup toplantı sonrası Tekirdağ Ticaret Borsası ziyaret edilecektir.” dedi.

TÜM ÜYELERİ DAVET ETTİ

Başkan Günay açıklamasının devamında “Ödül töreninde ‘Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi ve İhracat’ kategorilerinde üyelerimize plaket takdimi yapılacak olup üyelerimizi ve tüm iş insanlarımızı katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam