TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Nisan 2024 - 12:12

TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

reklam
TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Son Güncelleme :

02 Temmuz 2022 - 11:16

167 views
reklam -->

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Gündoğdu Mahallesi Tarihi Yalı Hamamı karşısında açılan yeni hizmet binasının açılış töreni Tekirdağ’ın bir çok tanımış simasını bir araya getirirken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Geçmiş dönem Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Genel Başkanı ve 24.Dönem Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın da açılışa katılarak TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu’nu yalnız bırakmadı.

CEMAL POLAT EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Protokol üyelerinin hep birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Polat, yeni hizmet binasının açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken çalışmaların daha verimli bir şekilde ilerleyeceğini ifade etti.

DESTEK VERENLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Açılış programının sonunda yeni hizmet binasının açılmasına destek verenlere plaket takdim edilirken törenin ardından bina içinde katılımcılara müzik dinletisi eşliğinde ikramlarda bulunuldu.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam