TEMEK İLE YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKARDILAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:58

TEMEK İLE YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKARDILAR

reklam
TEMEK İLE YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKARDILAR
Son Güncelleme :

16 Haziran 2022 - 8:17

229 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü tarafından 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Tekirdağ’da 11 ilçede 39 Branşta 750 kursiyerin katılımıyla 11.062 saat kurs hizmeti verildi.

Kurslara katılım gösteren kursiyerler, resim ve sanat eğitimi, yağlı boya resim, 3 boyutlu şekillendirme, çini işlemeci, çinici, seramik biçimlendirme, boyacı çini işlemeci, yöresel kilim dokuma, cicim dokuma ve cenaze hizmetleri alanlarında kurslar gördü.

SERGİ AÇILIŞI YAPILDI

Branş başına 11 TEMEK kursu açıldı. Yıl içerisinde kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar, Rüstem Paşa Çarşısında sergileme alanı buldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da katılımıyla sergi açılışı ve sertifika töreni düzenlendi.

ALBAYRAK: “DEĞERLİ KURSİYERLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM KUTLUYORUM”

TEMEK Kurslarına gösterilen ilgiden ve kursiyerlerin heyecanından mutlu olduğunu ifade eden Albayrak; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çok yakın bir zamanda yeni hizmet binasına kavuştuğunda her şey hepimiz için çok daha güzel olacak. Orada TEMEK için ayırdığımız yerlerde kursiyerlerimiz çok ferah bir şekilde çalışma fırsatı bulacaklar. Hep birlikte olacağız, Tekirdağlılar her şeyin en güzeline layık. Sizden aldığımız yetkiyi sonuna kadar güzel kullanarak bu hizmeti yerine getirdiğimiz için gururluyuz. Önümüzdeki sene için her ne kurs istiyorsanız şimdiden hocalarımızla planlamanızı yapabilirsiniz daha başka alanlarda da kurslarımızın devamı gelecektir. Kursiyerlerimizin katılım gösterdikleri kurslarla ilgili olarak daha önce bilgi ve deneyimleri olmamasına rağmen becerileriyle gönül verdikleri alanda fevkalade ürünler ortaya çıkarmışlar. Bugün burada şahsıma hediye edilmiş çok güzel eserler oldu. Onların yeni hizmet binamızda yerleri hazır, elinize emeğinize sağlık.  Bu kursların olmasına karar verenleri, işlerini layıkıyla yerine getirip neticelendirenleri, bu kursun öğretmenlerini, değerli kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, kutluyorum. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyorum” dedi.

Sergi, 16-18 Haziran 2022 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam