TEKİRDAĞSPOR’DAN TRANSFER TAARRUZU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 15:26

TEKİRDAĞSPOR’DAN TRANSFER TAARRUZU

reklam
TEKİRDAĞSPOR’DAN TRANSFER TAARRUZU
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2023 - 17:45

763 views
reklam -->

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Tekirdağspor’da hoca transferinin açıklanmasının ardından, futbolcular ile görüşmeler başladı.

Tekirdağspor gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başladı. 2 yıllık bir proje ile gelecek sezonun temelini atmayı hedefleyen Tekirdağspor’da tecrübeli hoca Mustafa Ülkü ile geçtiğimiz hafta imzalar atılmıştı. İmzaların atılmasının ardından hızlı bir şekilde transfer çalışmalarına başlayan komite gelecek sezonun temellerini atmaya başladı.

5 OYUNCU İLE ÖN ANLAŞMA SAĞLANDI

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağspor’da 5 oyuncu ile ön anlaşma sağlandı. Tekirdağspor’un anlaştığı açıklanan futbolcular; Kaleci Ahmet Arat, Orta saha oyuncusu Emircan Tuna, Orta saha oyuncusu Ceyhun Kalıntaş, Forvet Şaban Uçar, Orta Saha oyuncusu Emrah Şahin Çifçi, Orta Saha oyuncusu Nusredtin İşar olarak duyuruldu.

ALT YAPIDAN 11 İSİM A TAKIMA ÇIKACAK

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağspor’da Alt yapıdan 11 oyuncunun ise A Takım’a kazandırılacağı öğrenildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam