TEKİRDAĞSPOR GOL OLDU YAĞDI 6-0 - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:30

TEKİRDAĞSPOR GOL OLDU YAĞDI 6-0

reklam
TEKİRDAĞSPOR GOL OLDU YAĞDI 6-0
Son Güncelleme :

06 Mart 2022 - 16:33

192 views
reklam -->

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grupta mücadele eden Tekirdağspor, 14. hafta karşılaşmasında Namık Kemal Stadı’nda Tuncaspor’u konuk ederken soğuk ve rüzgarlı havaya rağmen sahadan 6-0’lık skorla ayrılmayı başardı.

STAT: Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu

HAKEMLER: Muhammet Ömür – Burak Menteşe – Resul Kocameşe – Yakup Coşkun

TUNCASPOR: Ensar – Medet – İbrahim – Selahattin – Fatih – Cihan – Semih – Deniz – Kerem – Berke  – Batuhan

TEKİRDAĞSPOR: Süleyman – Hüseyin – Cihan – Ayberk – Alperen – Yücel – Furkan – Şenol – Suat – Saruhan – Osman Atalay

GOLLER: Osman Atalay (10,59,66) Saruhan: (30,38) Suat (53)

Tuncaspor’un santrasıyla başlayan mücadelede sarı siyahlı temsilcimiz Tekirdağspor aradığı golü henüz maçın başında 10. dakikada Osman Atalay’ın ayağından buldu.

İlk golün ardından ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor 30. dakikada Saruhan ile farkı ikiye çıkarırken 2. golden sadece 8 dakika sonra Saruhan kendisinin 2 takımının 3. golünü kaydetti.

Tekirdağspor maçın ilk yarısını 3 farklı üstünlükle tamamladı.

Maçın ikinci yarısında da adeta tek kale futbol oynanırken 53. Dakikada Suat, 59. ve 66. dakikalarda Tekirdağspor Osman Atalay ile bulduğu gollerle Maçı 6-0 kazanmayı başardı.

HAFTAYA ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR

Tekirdağspor bu sonuçla bitime 4 hafta kala puanını 35’e çıkarırken en yakın takipçisi Çerkezköy 1911 Doğanspor haftayı BAY geçerek 28 puanda kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grupta Tekirdağspor 16. Hafta karşılaşmasında 13 Mart Pazar Günü Çerkezköy 1911 Doğanspor’un konuğu olacak. Grup liderliği için büyük önem arz eden karşılaşmada Tekirdağspor’un olası galibiyeti şampiyonluğu getirecek.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam