TEKİRDAĞLI VEKİLDEN EMİNE ERDOĞAN’A “HEP BİRLİKTE FİLİSTİN’E GİDELİM” ÇAĞRISI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:35

TEKİRDAĞLI VEKİLDEN EMİNE ERDOĞAN’A “HEP BİRLİKTE FİLİSTİN’E GİDELİM” ÇAĞRISI

reklam
TEKİRDAĞLI VEKİLDEN EMİNE ERDOĞAN’A “HEP BİRLİKTE FİLİSTİN’E GİDELİM” ÇAĞRISI
Son Güncelleme :

02 Haziran 2024 - 14:26

205 views
reklam -->

TBMM Genel Kurulu’nda Uluslararası Sözleşmeler üzerine söz alan İYİ Parti Medya Tanıtım Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan TAŞÇI HAMŞIOĞLU, Emine ERDOĞAN’a Filistin’de yaşanan soykırıma karşı insiyatif alma çağrısında bulundu. Bütün kadın Milletvekillerine refaha gidelim insanlık soykırımını delelim dedi.

İsrail ve arkasındaki güçlerin asıl amacının Ulusların, dünyanın herhangi bir yerinde yaşadığı zulme, haksızlığa, katliama karşı tahammül eşiklerini, müdahale kapasitelerini ve en önemlisi de kamuoyu oluşturma becerilerini test etmek olduğunu ifade eden Hamşıoğlu, Türk Milleti olarak kritik bir dönemecin içinde olduğumuzu ve Yalnızca Filistin devletinin toprak bütünlüğü için değil, Türk devletinin toprak bütünlüğüne kast edilmesinin önünde de durabilmek için herkesin bir şeyler yapması gerektiğini vurguladı.

“TARİHİN, OMUZLARINA YÜKLEDİĞİ MESULİYETLE, NEREDE BİR MAZLUM VARSA ONUN YANINDA OLMASI GEREKEN, DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN ZULME KARŞI DURMASI GEREKEN TÜRK’ÜN DEVLETİ NEREDE?”

İslam Dünyası’nın mesuliyet almamak için bu soykırımı görmezden geldiğini belirten Hamşıoğlu, “15 bin 328’i çocuk,10 bin 171’i kadın 36 bin 96 Filistinlinin katledildiği,81 bin 136 Filistinlinin yaralandığı ve binlerce cenazenin hala enkaz altından çıkarılamadığı bu soykırım yapılırken Hiçbir gün, gönül coğrafyamızın dışında düşünmediğimiz Filistin’de yaşananlar karşısında, Türk’ün teşkilatlanmış hali olan Devleti nerede? Tarihin, omuzlarına yüklediği mesuliyetle nerede bir mazlum varsa onun yanında olması gereken, dünyanın neresinde olursa olsun zulme karşı durması gereken Türk’ün devleti nerede?” diye sordu.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

EMİNE ERDOĞAN’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE REFAH SINIR KAPISINA GİTMEYİ TEKLİF ETTİ

İYİ Partili Hamşıoğlu. her bir Filistinliyi kardeş, evlat saydığını ve daha geç olmadan onlar için insiyatif alınması gerektiğini, kendisinin de dahil olacağı bir heyetle TBMM çatısı altındaki kadın milletvekillere çağrıda bulunarak, Kardeşlerini ‘Korkmayın, birazdan öleceğiz’ sözleriyle teselli eden, tabuttan daha güvenli bir yer bilmeyen çocuklar için de çok geç bugün” diye konuşan Sayın Emine Erdoğan’ın öncülüğünde Refah sınır kapısına gitmeyi teklif etti. “Filistin Tek Yürek Zirvesinde İnsanlık ambargoları delelim” dedi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam