TEKİRDAĞLI GENÇ YETENEK 465 SPORCU ARASINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 12:51

TEKİRDAĞLI GENÇ YETENEK 465 SPORCU ARASINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

reklam
TEKİRDAĞLI GENÇ YETENEK 465 SPORCU ARASINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Son Güncelleme :

28 Haziran 2023 - 19:51

432 views
reklam -->

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen şampiyonada Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Beril İngeç, partneri Kağan Erçetin ile Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Ankara Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde 200’ün üzerinde kulüpten, 465 sporcunun katılımıyla yapılan 11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda mücadele eden Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan Beril İngeç, partneri Erzincan Türk Telekom sporcusu Kağan Erçetin ile birlikte katıldıkları Karışık Çiftler Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini bir bir geçerek zirveye ulaştı.

TUNÇO: “HEDEFİMİZ ÜLKEMİZE ULUSLARARASI BOYUTTA DA MADALYA KAZANDIRMAK”

11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda alınan başarı sonrası konuyla ilgili görüşlerini aldığımız; Tekirdağ Gençlik Spor Badminton Milli Takım Antrenörü Mert Tunço, hedeflerinin daha büyük başarılar olduğunu söyledi.

Tunço; “Maddi kaynaklar bulunduğu takdirde hedefimiz 22-24 Eylül 2023 tarihinde Hırvatistan’da yapılacak olan U11 Uluslarası Badminton Turnuvası’nda ülkemize madalya kazandırmaktır.” dedi.

Kendilerine destek olan isimlere de teşekkür eden Tunço; “Her zaman bize destek olan başta Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürüm Ahmet Üzgün ve Çorlu Gençlik Spor ilçe Müdürüm Abdülkerim KASAP olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.” İfadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam