TEKİRDAĞ’IN MEŞHUR KÖFTECİSİ “KÖFTECİ SELİM” 4. ŞUBESİNİ HİZMETE SUNDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:01

TEKİRDAĞ’IN MEŞHUR KÖFTECİSİ “KÖFTECİ SELİM” 4. ŞUBESİNİ HİZMETE SUNDU

reklam
TEKİRDAĞ’IN MEŞHUR KÖFTECİSİ “KÖFTECİ SELİM” 4. ŞUBESİNİ HİZMETE SUNDU
Son Güncelleme :

24 Aralık 2023 - 12:16

4.304 views
reklam -->

Tekirdağ’da 45 yıldır köftecilik yapan ve hazırladığı köftelerle ününü tüm Türkiye’ye duyuran Selim İldeniz, Köfteci Selim markasıyla 4. şubesinin açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Tekirdağ’dan Çanakkale’ye giderken 12. Km’de Seymenli Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:158 Petrol Ofisi Saygıoğulları Petrol adresinde 4. şubesiyle hizmet verecek Köfteci Selim’in açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan, AK Parti 22. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur,  Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Başkanı Ali Rıza Eti, Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Karaküçük ve Şahin Umur, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

KÖFTECİ SELİM’İN MEŞHUR KÖFTESİ İKRAM EDİLDİ

Okunan dualarla birlikte açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Köfteci Selim’in meşhur köftesi ve ayranı konuklara ikram edilirken damaklar gerçek köftenin lezzetiyle tatlandı.

“İLK GÜNKÜ GİBİ ÜRETTİĞİMİZ VE MİSAFİRLERİMİZE SUNDUĞUMUZ LEZZETİ BUGÜNKÜ AÇILIŞIMIZLA BİRLİKTE 4 ŞUBEDE SÜRDÜRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Açılış sonrası işletme sahibi Selim İldeniz, Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber internet haber sitesine özel yaptığı açıklamada Köfteci Selim markasının Tekirdağ’ı temsil ettiğini belirtirken; “45 yıldır aynı lezzeti vatandaşlarımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz. Sektörümüzün her geçen gün değişen ve zorlaşan koşullarına rağmen makineleşmeye gitmeyip ürünlerine farklı maddeler eklemeyen nadir işletmelerden biriyiz. İlk günkü gibi ürettiğimiz ve misafirlerimize sunduğumuz lezzeti bugünkü açılışımızla birlikte 4 şubede sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“ÖZEL SEÇİLMİŞ ETLER İLE HARMANLANMIŞ BAHARATLARIN BİRLEŞİMİ”

Tekirdağ Köftesi’nin lezzet sırrını da paylaşan İldeniz; “1978 yılında başlayan serüvenimiz ile 44 yıllık tecrübemizi sizlere hizmet vermek ve damak tatlarınızı şımartmak için kullanıyoruz. Özel seçilmiş etler ile harmanlanmış baharatların birleşimi ile müşterilerimize en iyi lezzeti ve eni iyi hizmeti sağlıyoruz. Bizi tercih eden, açılışımıza gelip bizlerin yanında olan herkese çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

45 YILDIR DEĞİŞMEYEN LEZZETİ 4 ŞUBEDE MİSAFİRLERİNE SUNUYOR

1978 yılında başladığı ve makineleşmeye gitmeden ürünlerini ilk günkü gibi katkısız üreten Köfteci Selim’in Tekirdağ’dan Çanakkale’ye giderken 12. Km’de Seymenli Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:158 Petrol Ofisi Saygıoğulları Petrol adresinde açılışı yapılan 4. Şubesinin yanı sıra, 1. Şubesi ile 100. Yıl Mahallesi Balans Sokak No:1/1 Süleymanpaşa adresinde Köfteci Selim 2. Şubesi ile Cedit Ali Paşa Mahallesi Işıklar Servis Yolu Altgeçit Yanı No:1 Marmaraereğlisi adresinde ve Köfteci Selim 3. Şubesi ile Atatürk Mahallesi Koca Seyit Paşa Caddesi No: 17 Süleymanpaşa adresinde hizmet veriyor.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Sitesi olarak 4. Şubesini hizmete sunan Köfteci Selim’e yeni şubesinin hayırlı olmasını temenni eder, başarılarının devamını dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam