Gerçek Tekirdağ Köftesi Gerçek Lezzet KÖFTECİ SELİM 3. ŞUBESİ İLE HİZMETİNİZDE - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:07

Gerçek Tekirdağ Köftesi Gerçek Lezzet KÖFTECİ SELİM 3. ŞUBESİ İLE HİZMETİNİZDE

reklam
Gerçek Tekirdağ Köftesi Gerçek Lezzet KÖFTECİ SELİM 3. ŞUBESİ İLE HİZMETİNİZDE
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 13:14

1.613 views
reklam -->

Tekirdağ’ın meşhur köftecisi Köfteci Selim 3. şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Atatürk Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası karşısında hizmete başlayan Köfteci Selim’in 3. şubesinin açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Saygı, Şenol Karaküçük ve Hüseyin Uzunlar, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şener Saygın, Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz, Adalet ve Kalkınma Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

ALBAYRAK: “SELİM USTA BİR MARKA OLDU”

Kurban kesimi ile başlayan açılış töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bir konuşma gerçekleştirirken; “Selim Usta bir marka oldu. 3. şubesinin açılışını gerçekleştiriyor. Onun ısrarlı bir şekilde müşterisi olduğum için burası benim açımdan ayrıca önemli. Aynı zamanda komşu olduk. Biz de bundan sonra her zaman yaptığımız gibi açtığımız yerin manevi propagandacısı olacağız. Müşterileri yönlendireceğiz. Dostlarımızı bu lezzet ile tanıştıracağız. Bu müessesenin çok iyi bir şekilde devamını sağlayacağız. Allah hayırlı müşteriler versin. Tekirdağımız için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi hep birlikte kesilirken işletme sahibi Selim İldeniz, Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber internet haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.

İLDENİZ: “ADINDA TEKİRDAĞ GEÇİYORSA O KÖFTE TEKİRDAĞ’I YANSITMALI; EN İYİSİ OLMALI”

3. şubelerini açmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Selim İldeniz; “Ben bu işe çok küçük yaşlarda başladım. Yıllardır hep aynı işi aynı şekilde yapıyoruz. Geçen yıllara rağmen ne makineleşmeye gittik ne de ürünlerimize farklı maddeleri ekledik. Adında Tekirdağ geçiyorsa o köfte Tekirdağ’ı yansıtmalı; en iyisi olmalı. Hep bunun için uğraştık. Bugün de 3. şubemizi açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.” dedi.

“ÖZEL SEÇİLMİŞ ETLER İLE HARMANLANMIŞ BAHARATLARIN BİRLEŞİMİ”

Tekirdağ Köftesi’nin lezzet sırrını da paylaşan İldeniz; “1978 yılında başlayan serüvenimiz ile 44 yıllık tecrübemizi sizlere hizmet vermek ve damak tatlarınızı şımartmak için kullanıyoruz. Özel seçilmiş etler ile harmanlanmış baharatların birleşimi ile müşterilerimize en iyi lezzeti ve eni iyi hizmeti sağlıyoruz. Bizi tercih eden, açılışımıza gelip bizlerin yanında olan herkese çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yeni şube hep birlikte gezilirken açılışa katılanlara gerçek meşhur Tekirdağ Köftesi ve ev yapımı ayran ikram edildi.

44 YILDIR DAMAKLARI ŞENLENDİREN LEZZET

1978 yılında hizmete başlayan Yeni Sanayi Sitesi içindeki dükkanıyla aralıksız 44 yıldır Gerçek Tekirdağ Köftesi’ni vatandaşlarla buluşturan Köfteci Selim, 2. şubesini 2 yıl önce Marmaraereğlisi’nde açmış lezzetiyle Marmaraereğlisi sakinlerinin büyük beğenisini kazanmıştı.

Köfteci Selim 1. Şubesi ile 100. Yıl Mahallesi Balans Sokak No:1/1 Süleymanpaşa adresinde Köfteci Selim 2. Şubesi ile Cedit Ali Paşa Mahallesi Işıklar Servis Yolu Altgeçit Yanı No:1 Marmaraereğlisi adresinde ve Köfteci Selim 3. Şubesi ile Atatürk Mahallesi Koca Seyit Paşa Caddesi No: 17 Süleymanpaşa adresinde hizmet veriyor.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam