TURUNCU AYAKKABI UYGUN FİYATLARI VE KALİTELİ ÜRÜNLERİ İLE HER AYAĞA UYGUN - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:15

TURUNCU AYAKKABI UYGUN FİYATLARI VE KALİTELİ ÜRÜNLERİ İLE HER AYAĞA UYGUN

reklam
TURUNCU AYAKKABI UYGUN FİYATLARI VE KALİTELİ ÜRÜNLERİ İLE HER AYAĞA UYGUN
Son Güncelleme :

18 Haziran 2022 - 19:37

841 views
reklam -->

Dededen gelen dürüst ticaret ilkesi ile %100 müşteri memnuniyeti!

Bu hafta ayakkabı dünyasına giriş yapıyoruz. Dededen gelen mesleklerinin gururuyla, Keşan’da 30 yıllık deneyimin ardından ilginç bir hikaye ile Tekirdağ müşterisiyle tanışan ve 7. yılında 3. şubesini açan Turuncu Ayakkabı’yı sizler için ziyaret ettik.

Öncelikle kendinizi tanıtabilir misiniz?

Ben Haşim Algan. Kardeşim Hakkı Algan ile birlikte Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 3 ayrı şubede halkımıza hizmet veriyoruz. Dedelerimizden gördüğümüz 30 yıldır Edirne’nin Keşan ilçesinde yaptığımız işimizi 7 yıldır burada sürdürüyoruz.

Keşan’dan Tekirdağ’a gelişiniz nasıl oldu? Keşan’da işler kötüye mi gitti? Yoksa Tekirdağ’da büyük bir potansiyel mi keşfettiniz? Biraz bahsedebilir misiniz?

Aslında bu konu çok ilginç. Kızım üniversite sınavında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Matematik Bölümünü kazandı. Kendisi bizlere çok düşkündür, tabii biz de ona. Önceleri gelip gidiyorduk yanında olabilmek için. Bir gün “Baba siz de Tekirdağ’a taşınıp yanıma gelir misiniz?” dedi. Bu konuya eş zamanlı olarak tedarikçimizin Tekirdağ’da olan şubesini devretmek istediğini duyduk. İlginç olarak kendisi bizle iletişime geçmişti. Acaba olur mu derken bir baktık ki artık Tekirdağ’dayız. Burada dükkan sahibi olmuşuz.

Yani kızınız ve tedarikçiniz sizi Tekirdağlı mı yapmış oldu?

Evet öyle de denebilir. Tedarikçimiz bize devri yaptıktan sonra Tekirdağ’dan çekildi. Kızım ise bizimle 1 yıl birlikte yaşadıktan sonra evlenip yuvadan uçtu. Geriye Tekirdağlı olan bizler kaldık.

Tekirdağ hikayenizin başlaması oldukça ilginçmiş. Yeni bir şehir, yeni bir yaşam, sizleri hiç bilmeyen bir müşteri kitlesi. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Tekirdağ’da nasıl tutundunuz?

7 yıl önce geldiğimizde 1 şubemiz vardı. Geçen süreçte şube sayımızı 3’e çıkardık. Başarımızın sırrı dedelerimizden gördüğümüz dürüst ticaret ilkesi. Ben bu ürünü satıyorsam sonuna kadar arkasında olmalıyım. İnsanlar markaları bilirler ancak markadan çok insana güvenirler. Bizden alışveriş yapan kişi bilir ki bir sorun yaşarsa a,b,c markaları ile uğraşmaz. Direkt gelir ürünün muhatabı olarak bizi bulur. Biz de müşterimizin memnuniyeti için talebi ne ise yerine getiririz. Çıktığımız yolda bu anlayışımız müşterilerimizde bize karşı büyük bir güven oluşturdu. Gerek merkezden gerekse köylerimizden bizleri tercih eden çok müşterimiz var. Dürüst politikamız, dürüst ticaret yapıyor olmamız bizi hem bu şehirde tuttu hem de büyümemizi sağladı.

Büyüme demişken Pandemi süreci ve bir süredir yaşadığımız ekonomik sıkıntılar sizi de etkiledi mi?

Tüm esnafı olduğu gibi maalesef bizi de etkiledi. Gerek Pandemi döneminde gerekse şu an piyasalarda oluşan gerginlikten dolayı fiyatlar bir çok etkenle beraber yukarılara tırmansa da imkanlarımız doğrultusunda mümkün olduğunca fiyat artışlarını süpvanse ettik, ediyoruz. Elimizden geldiğince de müşterilerimizin yüzünü güldürecek fiyatlarla hizmet vermeye devam edeceğiz.

Ürün çeşitliliğiniz, müşteri kitleniz, tedarik noktalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?

CEYO, M.P, PEPİNO, CV, MUYA, LEPONS, ŞİRİN BEBE gibi bilindik markaların yetkili satıcısıyız. Başta İstanbul ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından ürün alıyoruz. Burada temel prensibimiz kendimizin giymeyeceği, sevdiklerimize giydirmeyeceğimiz ürünleri almamak. Bu yüzden de bir yandan sürekli araştırmalar yapıyoruz. Üretim yerlerinde ürünleri inceliyoruz. Müşteri dönüşlerini takip ediyoruz. Bu sebeple marka olarak çok çeşitli çalışıyoruz. Elimizde A’dan Z’ye çok büyük bir ürün yelpazesi var. Her yaşa, her bütçeye, her mevsime kısacası herkese uygun ayakkabı satıyoruz.

Mağazalarınızın hepsi aynı sokakta. Bu durum mağazalarınızın birbirlerinin önünü kesmesine sebep olmuyor mu?

Aslında hepsinin ürün çeşidi farklı. İlk mağazamızda orta yaş ve büyüklerimize hitap ediyoruz. İkinci mağazamızda daha çok spor, klasik ayakkabı ve çocuk/bebek üzerine ürünlerimiz var. Üçüncü mağazamızda ise mevsime özel çeşitlerimiz oluyor. Şu an bahar ve yaz aylarında çok tercih edilen terlik ve sandalet üzerine birbirinden şık ve rahat modellerimiz müşterimizin beğenisine sunulmak üzere hazır. Ürün çeşitliliğimizi bu şekilde mağazalarımıza bölerek aslında tek bir nokta gibi hizmet veriyoruz.

Son olarak Tekirdağ halkına, müşterilerinize ve ayakkabı almayı düşünenlere söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Tekirdağ çok güzel bir şehir. Şehir yapısıyla, insanıyla, kültürüyle, çevresindeki birçok yere göre bozulmayan nadir yerlerden biri. Biz bu şehiri çok seviyoruz. Müşterilerimiz de bizi çok seviyor. Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa’da, Ortacami Mahallesi İbrahim Efendi Sokak’ta hizmet veriyoruz. Dürüst ticaret ilkemiz ve her yaşa her ayağa hitap eden ürün çeşitliliğimizle tanışmak için herkesi mağazalarımıza bekliyoruz.

Ayrıca Turuncuayakkabi59 instagram adresinden çeşitlerimize bakabilir, 0541 496 74 19 numaralı telefondan bizlere ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Röportaj: Özlem Gürakar

Güven Tekirdağ Gazetesi’nin 16-31 Mayıs tarihli 9. sayısından alınmıştır.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam