SADECE GALATASARAY’IN DEĞİL İHTİYACI OLANLARIN DA ASLANLAR GİBİ YANINDALAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:31

SADECE GALATASARAY’IN DEĞİL İHTİYACI OLANLARIN DA ASLANLAR GİBİ YANINDALAR

reklam
SADECE GALATASARAY’IN DEĞİL İHTİYACI OLANLARIN DA ASLANLAR GİBİ YANINDALAR
Son Güncelleme :

11 Haziran 2022 - 8:18

586 views
reklam -->

UltrAslan Tekirdağ Temsilci Cenk Serim, yaklaşık 1 yıldır hizmet verdikleri Tekirdağ Aslanları Derneği’nde Güven Tekirdağ Gazetesi’nden Özlem Gürakar’a açıklamalarda bulundu.

“TEKİRDAĞ ASLANLARI DERNEĞİ ADI ALTINDA TARAFTAR DERNEĞİMİZİ OLUŞTURDUK”

Öncelikle Tekirdağ Aslanları Derneği’nin kuruluş sebebiyle sözlerine başlayan Serim; “Biz UltrAaslan Tekirdağ grubuna bağlıyız. Ben Tekirdağ temsilcisiyim. UltrAslan Yurtiçi olarak henüz dernekleşmeye gitmediğimiz için Tekirdağ’daki Galatasaraylılara özel böyle bir çalışma yaptık. Tekirdağ Aslanları Derneği adı altında taraftar derneğimizi oluşturduk.” dedi.

“BURASI BİR DERNEK BİR İŞLETMEDEN ÇOK TAM ANLAMIYLA HERKESİN KENDİNİ EVİNDE HİSSEDEBİLECEĞİ BİR ALAN”

Tekirdağ Galatasaraylılar Derneği ile konuşmasına devam eden Cenk Serim; “Tekirdağ’da ayrıca Tekirdağ Galatasaraylılar Derneğimiz mevcut. Eren Cicioğlu başkanımızla birlikte aynı yolda yürüyoruz. Galatasaray sevdamız bir. Tekirdağ Galatasaraylılar Derneği’nden tek ayrılan tarafımız burada yalnızca taraftar olarak bir şeyler yapmak bir arada olmak istememiz. Kendi aramızda gittiğimiz maçlar, düzenlediğimiz organizasyonlar hep birlikte vaktimizi değerlendirelim, birbirimiz ile bağımızı güçlendirelim düşüncesiyle Tekirdağ Aslanları Derneği’ni kurduk. Burası bir dernek bir işletmeden çok tam anlamıyla herkesin kendini evinde hissedebileceği bir alan.” diye konuştu.

“BİZ TEKİRDAĞ’DA BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 “1 yıldır buradayız. Sezon başında PSV Eindhoven maçı ile açılışımızı yaptık. Ertuğrul Mahallesi Fevziye Sokak Fidan Pasajı Kat 1’deyiz. Biz burada büyük bir aileyiz” diyerek Tekirdağ Aslanları Derneği’ni en güzel şekilde ifade eden Cenk Serim; “Biz Galatasaray’ımızın tüm maçlarına gidiyoruz. Sarı kırımızı sevdamızın peşinde lig, kupa, avrupa ligi, şampiyonlar ligi hatta hazırlık maçı ayırt etmeden organizasyonlar düzenledik; düzenliyoruz. Aslında 2014 yılından beri dernek olarak faaliyetimiz var. Biz taraftar oluşumu olduğumuz için bir whatsapp grubumuz mevcut. Derneğimizin 50 üyesi var. Onun dışında yaklaşık 800 kişilik bir UltrAslan Tekirdağ topluluğumuz var. Bunun altında UltrAslan Süleymanpaşa ekibimiz var. UltrAslan lise ekibimiz var. Bin kişiyi bulan bir ekibiz. Sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor. Biz Tekirdağ’da büyük bir aileyiz.” şeklinde konuştu.

GENÇLERİ SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜYLE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR

Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için mücadele verdiklerinin altını çizen UltrAslan Tekirdağ Temsilci Cenk Serim; “Şehrimizde biz kardeşlerimize destek vermek istiyoruz. Spor ile kardeşlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, birliği, kardeşliği, aynı ekmeği bölüşmeyi öğretmeyi amaçlıyoruz. Hepimiz Galatasaray sevdalısıyız. Galatasaray bizim dünyamız. Ancak bizim dünyamızın dışında da hayat devam ediyor ve o hayatta iyi şeyler olması için biz var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle genç kardeşlerimizin yere sağlam basmaları için uğraşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İHTİYACI OLANLARIN DA ASLANLAR GİBİ YANINDALAR

Sarı kırmızının yanında sosyal projelere de büyük önem veren Tekirdağ Aslanlar Derneği “Sağ elin verdiğini sol elin görmesin” sözüyle hareket ederek onlarca proje yapıp yüzlerce kişinin ihtiyacına ilaç oldu.

Israrımız üzerine konuya üstü kapalı değinen Serim; “Elimizden geldiğince sosyal projelere destek veriyoruz. Bu hafta da doğudaki bir köy okulumuzdaki minik öğrencilerimize 50 çift spor ayakkabı gönderdik. Bunun gibi daha çok çalışmamız oldu. Ancak bunlar çok dile getirmek istemediğimiz şeyler. Yardımın gizlisi makbuldür. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum. Bugün biz ihtiyacı olana destek oluruz, yarın bizim ihtiyacımız olur bize destek olurlar. Yüzyıllardır bu şekilde var olmuş bir toplumuz. Böyle de devam edecek.” diye konuştu.

YAREN BEBEĞE UMUT OLMAK İÇİN İMZALI FORMA ÇEKİLİŞİ YAPIYORLAR

Son olarak SMA hastası Yaren Bebek için düzenlenen bağış karşılığı imzalı forma çekilişleri konusunda düşüncelerini sorduğumuz UltrAslan Tekirdağ Temsilci Cenk Serim; “Yaren bizim kızımız, canımız. İyi olması tedavi olabilmesi için imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin önde gelen sporcularının imzaladığı formaları temin edip Yaren kızımızın tedavisi için destek olanlar arasında çekiliş yaparak formayı hediye ediyoruz. Şu an da Milli Futbolcumuz Cenk Tosun’un imzaladığı formamız için çekiliş düzenledik. Yeter ki Yaren tedavi olabilsin, iyi olsun. Tek isteğimiz bu.” diyerek sözlerini noktaladı.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam