TEKİRDAĞ’DA UYGUN FİYATLI HIZLI KOLAY GÜVENİLİR SİGORTACILIK DÖNEMİ BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

3 Mayıs 2024 - 10:01

TEKİRDAĞ’DA UYGUN FİYATLI HIZLI KOLAY GÜVENİLİR SİGORTACILIK DÖNEMİ BAŞLADI

reklam
TEKİRDAĞ’DA UYGUN FİYATLI HIZLI KOLAY GÜVENİLİR SİGORTACILIK DÖNEMİ BAŞLADI
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 16:50

272 views
reklam -->

WEB SİGORTA TEKİRDAĞ ŞUBESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Kasko, DASK, Trafik Sigortası, Yeşil Sigorta, Konut Sigortası, İşyeri Sigortası, Eşya Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası, Yabancı Sağlık Sigortası, Hayat Sigortası, Seyahat Sağlık Sigortası, Pati Sigortası, Mesleki Sorumluluk Sigortası, Sağlık Sigortası, Bireysel Emeklilik gibi işlemleri kolaylıkla yapabileceğiniz Web Sigorta Tekirdağ Şubesi, Namık Kemal Mah. Rodos Sokak No:5/C NKÜ Araştırma Hastanesi Karşısı Süleymanpaşa/Tekirdağ adresinde hizmete başladı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Tuncer Akbulutlar, iş insanları, davetliler ve vatandaşların katıldığı açılışta açılış konuşmasını Erdim Noyan gerçekleştirdi.

ERDİM NOYAN: “BÖLGEYE BÜYÜK BİR KATMA DEĞER KATACAKLARINA İNANIYORUM”

Web Sigorta Tekirdağ Şubesi’nin bölgeye büyük katma değer katacağının altını çizen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Çok değerli konuklar, bugün iki tane kıymetli arkadaşımız, dostumuz Gökhan ve Argun’un Sigorta Acenteliği açılışına hepiniz hoş geldiniz. Böylesine onlar için özel bir günü paylaştığınız için onların adına da hepinize çok teşekkür ediyorum. Sektörde özellikle ülkemizin ve şu anda bulunmuş olduğu sıkıntılı süreçte böyle bir müteşebbis olarak her zaman başarılı gördüğüm kardeşlerimin bu işte de çok başarılı olacaklarına ve bundan sonrasında da bölgeye büyük bir katma değer katacaklarına inanıyorum. Bu iş yerinin hem kendilerine hem de Tekirdağ’a hayırlı uğurlu olmasını diliyor hepinize katılımınız için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

C. GÖKHAN CENGİZ: “VATANDAŞLARIMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Web Sigorta Tekirdağ Şubesi’ni Tekirdağ’a kazandıran isimlerden C. Gökhan Cengiz de açılış kurdelesinin kesilmesi öncesi bir konuşma gerçekleştirirken; “Açılışımıza geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Argun Bey ile birlikte yeni bir alanda sigorta, trafik, kasko ve birçok konuda çözüm örnekleri sunmak için bu işe girdik. Tekirdağ’daki ve ülkemizdeki vatandaşlarımızın desteğiyle vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız. Hayırlı olmasını dilerim.”diye konuştu.

ARGUN TÜRKYILMAZ: “FARKLI BİR BAKIŞ AÇISIYLA SİGORTACILIK YAPACAĞIZ”

Son olarak Web Sigorta Tekirdağ Şubesi markasının diğer yaratıcısı Argun Türkyılmaz misafirlere seslenirken; “Ayağınıza sağlık, hepiniz hoş geldiniz! Denizle dağın, kirazlı bağın birleştiği mavi gözlü kentimiz Tekirdağımızda, farklı bir bakış açısıyla sigortacılık yapmaya Gökhan kardeşimizle beraber başladık. Umarım hepimiz için hayırlı olur.” İfadelerini kullandı.

Açılı konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesilirken web sigorta Tekirdağ şubesi resmen hizmete başlamış oldu.

Web Sigorta Tekirdağ Şubesi’nin ortakları C. Gökhan Cengiz ve Argun Türkyılmaz’a çıktıkları yolda başarılar, Tekirdağ’da sigortacılığa yeni bir soluk getirecek Web Sigorta Tekirdağ Şubesi’ne bol kazançlar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam