TEKİRDAĞ’DA CANİ KOCA 10 GÜN ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ VE 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:07

TEKİRDAĞ’DA CANİ KOCA 10 GÜN ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ VE 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ

reklam
TEKİRDAĞ’DA CANİ KOCA 10 GÜN ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ VE 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ
Son Güncelleme :

17 Haziran 2022 - 19:55

490 views
reklam -->

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Çiftlikönü Mahallesi’nde Burak Tekler 10 gün önce boşandığı eski eşi ve 3 yaşındaki çocuğunu bıçaklayarak öldürdü.

10 gün önce boşandığı eşi ile görüşmek üzere evine giden Burak Tekler tartışmanın alevlenmesi ile iddiaya göre kendini kaybetti. Eski eşi Cansu Sezer’in (24) üzerine yürüyen Burak Tekler bıçak darbeleri ile genç kadını hayattan kopardı. Ardından 3 yaşındaki çocuğunu da vahşice öldüren Burak Tekler olay yerinden kaçtı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ardından zanlıyı arama çalışmalarına başlarken kısa sürede yakalamayı başardı.

Burak Tekler Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EDİTÖRÜN NOTU: Bu sefer orada burada değil, tam yanınızda, Tekirdağ’ın merkezinde oldu bu cinayet. Belki tanıştığınız, belki arkadaşınız, komşunuz, belki yanından geçtiğiniz belki de sizin ya da sevdiklerinizin hayatınızı kurtaran biri; Cansu Sezer. 3 yaşında canından çok sevdiği çocuğu ile birlikte katledildi.

Hala gözlerinizi kapamaya, hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam mı edeceksiniz?

Kadın cinayeti haber okumaya, hatta yakınımızda yaşamaya bıkmadınız mı?

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam