TEKİRDAĞ’A 184 DOKTOR ATAMASI YAPILDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:01

TEKİRDAĞ’A 184 DOKTOR ATAMASI YAPILDI

reklam
TEKİRDAĞ’A 184 DOKTOR ATAMASI YAPILDI
Son Güncelleme :

09 Eylül 2022 - 19:38

213 views
reklam -->

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, yaşanan doktor krizine çözüm olmak adına Tekirdağ’a 184 doktor kadrosu tahsis edildiğini açıkladı.

166 PRATİSYEN 18 UZMAN DOKTOR GELDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından 106. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Tekirdağ’a 166 Pratisyen Doktor, 18 Uzman Doktor olmak üzere toplam 184 Doktor kadrosunun tahsis edildiği müjdeleyen Mustafa Yel, doktorların görevlerine başladıklarını ifade etti.

YEL: “İLİMİZE VE İLÇELERİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM”

Mustafa Yel; konuyla ilgili “İlimize atanacak 184 doktor ile ilgili olarak bize desteklerini eksik etmeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanımız Sn. Fahrettin KOCA’ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu atamaların İlimize ve İlçelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam