TEKİRDAĞ POLİSİ FUHUŞ YAPILAN 8 MASAJ SALONUNA BASKIN YAPTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

19 Mayıs 2024 - 21:03

TEKİRDAĞ POLİSİ FUHUŞ YAPILAN 8 MASAJ SALONUNA BASKIN YAPTI

reklam
TEKİRDAĞ POLİSİ FUHUŞ YAPILAN 8 MASAJ SALONUNA BASKIN YAPTI
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 15:29

319 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde fuhuş yapıldığını tespit ettiği 8 masaj salonuna baskın gerçekleştirdi.

“Fuhuşa Yer Temini ve Aracılık Etme” suçu ile ilgili yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; Çorlu İlçesinde bulunan masaj salonlarında masöz olarak çalışan kadınlara para karşılığında fuhuş yaptırıldığı tespit edilmesi üzerine yapılan eş zamanlı operasyonda 16 şüpheli yakalanarak göz altına alındı.

17 MASÖZÜN FUHUŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLDİ

Fuhuş yaptırıldığı tespit edilen 17 masöz kadın da muhafaza altına alınırken yapılan aramalarda fuhuş amaçlı kullanılan 29 adet cep telefonu, 1 adet flaşh bellek ve çok sayıda cinsel içerikli materyale ele geçirildi.

FUHUŞ YAPTIRAN 9 ŞAHIS TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan şüpheliler adli makamların karşısına çıkarılırken 16 şüpheliden 7’si adli konrol şartı ile serbest bırakıldı. Fuhuş yaptıran 9 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam